Ο ξεχωριστός πανηγυρισμός των Ανσαριφάρντ - Σισέ

Καρίμ Ανσαριφάρντ και Παπέ Σισέ σκόραραν στην Νέα Σμύρνη αλλά πανηγύρισαν τα γκολ τους με εντελώς... διαφορετικό τρόπο. Ο πρώτος με... σιωπή και ο δεύτερος πηγαίνοντας στον Τάκη Λεμονή (φωτογραφίες).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΝΣΑΡΙΦΑΝΤ
ansarifard fortounis EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από γκάφα του Φιγκέιρας και πλασέ του Σπιριντόνοβιτς.

Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να συνέλθουν, όμως ισορρόπησαν, πήρα τα ηνία του αγώνα και έκαναν το 1-1 στο 19ο λεπτό. Ο Σισέ με καταπληκτική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έφυγε... σφαίρα για τον πάγκο, με σκοπό να πανηγυρίσει μαζί με τον Τάκη Λεμονή!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΙΣΣΕ
lemonis cisse EUROKINISSI

Ο Έλληνας κόουτς έδωσε την ευκαιρία στον νεαρό Γάλλο, αυτός την άρπαξε από τα μαλλιά και με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη του.

ΗΣΥΧΟΣ... ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ

Στη συνέχεια δράση ανέλαβε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος με δυο γκολ στο 37' και το 45' έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στους πρωταθλητές Ελλάδας (3-1).

Βέβαια σεβόμενος τον ενάμισι χρόνο που πέρασε στην Νέα Σμύρνη, σήκωσε και τις δυο φορές τα χέρια ψηλά χωρίς να πανηγυρίσει.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ansarifard frtounis EUROKINISSI
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΝΣΑΡΙΦΑΝΤ
ansarifard fortounis EUROKINISSI

News 24/7

24MEDIA NETWORK