Ο Λεμονής δεν... ξεχνάει τον Κισσαμικό

Ατάκες "φωτιά" από τον Τάκη Λεμονή στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Κισσαμικό. "Θα το κρατήσω πολύ αυτό το παιχνίδι", είπε μεταξύ άλλων και έστειλε πολλαπλά μηνύματα...

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
lemonis EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε σχετικά καλά κόντρα στον Κισσαμικό, προηγήθηκε νωρίς με τον Τζούρτζεβιτς στο 29ο λεπτό και όλα έδειχναν πως θα περνούσε ένα... ήσυχο βράδυ στα Χανιά. Τίποτε από όλα αυτά δεν συνέβη.

Οι γηπεδούχοι παρόλα αυτά ισοφάρισαν με τον Αποστολίδη και η γκρίνια επέστρεψε στους ερυθρόλευκους, με τον Σέρβο σκόρερ μάλιστα να ξέσπασε σκίζοντας τη φανέλα του λόγω των δυο δοκαριών που είχε!

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Τάκης Λεμονής δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για κάποια πρόσωπα, που πλέον δύσκολα θα πάρουν ξανά ευκαιρίες.

"Γενικά η αντιμετώπιση του παιχνιδιού δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Θα τον κρατήσω πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι καλό παράδειγμα για το πόσο σοβαρά πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς", είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής του Ολυμπιακού.

Σε ερώτηση για το αν κάποιοι έχασαν ξανά την ευκαιρία να φανούν χρήσιμοι, δήλωσε:

"Αυτό είναι κάτι που απασχολεί εμάς. Σίγουρα από κάποιους είμαστε ευχαριστημένοι από κάποιους άλλους όχι. Αλλά είναι και οι συνθήκες που δημιουργούνται στο να δεις έτσι ξεκάθαρα τα πράγματα".

Τέλος δικαιολόγησε την αντίδραση του Τζούρτζεβιτς: " Ήταν εκνευρισμένος από το δοκάρι. Είναι λογικό, ήθελε πάρα πολύ να σκοράρει κι άλλο γκολ. Είναι θετικό γιατί είναι επιθετικός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK