O Λεμονής "βλέπει" Ελλάδα στο Μουντιάλ

Απάντηση που θα συζητηθεί έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην ερώτηση τι "βλέπει" στα μπαράζ της ερχόμενης εβδομάδας μεταξύ της Εθνικής μας ομάδας και της Κροατίας. Πού ποντάρει για πρόκριση της ομάδας του Σκίμπε στην τελική φάση του Μουντιάλ.

ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / ΕΝΤΟΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / ΕΝΤΟΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας κι ας μην είναι φαβορί στα μπαράζ της ερχόμενης εβδομάδας με την Κροατία, βλέπει ο Τάκης Λεμονής. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μάλιστα, αιτιολόγησε ποδοσφαιρικά την άποψή του κι όχι ως ένας απλός Έλληνας που θέλει η Εθνική της χώρας του να βρεθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ακολουθεί αναλυτικά η απάντησή του:

"Μπορούμε να περάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Να δείξουμε πως σε αυτή την κρίση μπορούμε να έχουμε κάτι δυνατό. Ελπίζω όλα τα παιδιά με τον κ. Σκίμπε και τον κ. Τσάνα να τα καταφέρουν. Η Κροατία έχει καλές μονάδες, αλλά δεν είναι ομάδα! Επειδή παίζουν σε μεγάλους συλλόγους, δεν είναι όνειρο ζωής γι αυτούς (σ.σ. η παρουσία σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο) και μπορεί να την πατήσουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK