Ο Μαρτίνς θα... έτρωγε διάσημο κόουτς!

Έναν από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης που έχει περάσει στο παρελθόν και από τα μέρη μας ήταν... έτοιμος να διαδεχθεί ο Αντρέ Μαρτίνς, αλλά τον πρόλαβε ο Ολυμπιακός, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στους ανθρώπους του, στη διάρκεια των επαφών που έγιναν τις τελευταίες μέρες. Διαβάστε ποια ομάδα πρόλαβαν στο τσακ οι «ερυθρόλευκοι».

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την ώρα που στην πατρίδα του, την Πορτογαλία υποστηρίζουν πως καλόβλεπαν την περίπτωσή του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της επόμενης σεζόν η Πόρτο και η Σπόρτινγκ, άλλη ήταν η ομάδα που είχε φτάσει ένα βήμα πριν από την υπογραφή του και δεν εδρεύει στην Ιβηρική.

Πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, αναφέρουν ότι ο σύλλογος που τον κυνήγησε όσο κανείς άλλος ήταν η γαλλική Ναντ! Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, πρόκειται στο τέλος της σεζόν να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον πολύπειρο Ιταλό τεχνικό και είχε το νέο κόουτς των «ερυθρολεύκων» στην κορυφή της λίστας της. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο 47χρονος προπονητής τις προηγούμενες ημέρες, στις διαδοχικές επαφές με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι είχε κάνει και ραντεβού μαζί τους, αλλά τον... κέρδισε η ομάδα του Πειραιά που τον προσέγγισε αρχικά από πέρυσι. Εδώ και λίγες ώρες, ο Μαρτίνς αναχώρησε για την πατρίδα του, απ' όπου θα επιστρέψει μέσα στον Μάιο για να πιάσει κι επίσημα δουλειά.

Για την ιστορία, στη Ναντ αγωνίζεται και ο 24χρονος Γάλλος μέσος, κροατικής καταγωγής, Αντριέν Τόμασον, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της περιόδου και είναι στη λίστα του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι...

Όσο για τον 66χρονο Ρανιέρι που πριν από δύο χρόνια αναδείχθηκε πρωταθλητής με τη Λέστερ στην Αγγλία, σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών, ενώ πέρασε για ένα... φεγγάρι και από το τιμόνι της Εθνικής Ελλάδας, δεν θα συνεχίσει στον πάγκο τον «καναρινιών» και την επόμενη περίοδο. Άρα ψάχνουμε τον άνθρωπο που θα τον διαδεχθεί και δεν θα είναι ο Πέδρο Μαρτίνς...

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK