Ο Μέντες δίνει... λύση με 2ο στόπερ!

Από το γραφείο του Πορτογάλου μεγαλοατζέντη ο Σίντνεϊ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και εξετάζεται.

Real Madrid's Carbajal, left, vies for the ball with Deportivo's Sidnei during a Spanish La Liga soccer match at Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Σίντνεϊ AP PHOTO/LALO R. VILLAR

Αφού "στράβωσε", για όποιον λόγο κι αν "στράβωσε" το Σάββατο, του Τυνήσιου Γιασίν Μεριά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού οφείλουν να επανεξετάσουν τη λίστα των διαθέσιμων κεντρικών αμυντικών.

Σ' αυτήν βρισκόταν ήδη το όνομα του 29χρονου Βραζιλιάνου Σίντνεϊ (1μ85), ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Λα Κορούνια ως το καλοκαίρι του 2020, αλλά μετά τον υποβιβασμό της ψάχνει τρόπο να φύγει. Το γεγονός ωστόσο πως ανήκει στο πελατολόγιο του Ζόρζε Μέντες τον φέρνει αυτομάτως ψηλά-ψηλά. Όπως τουλάχιστον διαβάσαμε στο βασικό θέμα του "Φωτός"

Ο Μέντες δίνει... λύση με 2ο στόπερ!

Ο Πορτογάλος ατζέντης έφερε ήδη τον Ρόντερικ Μιράντα στον Πειραιά και, αν αποφασιστεί να γίνει έξτρα κίνηση για άλλον έναν κεντρικό αμυντικό, δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα δώσει τη... λύση.

Πριν από 2 χρόνια το κόστος της μεταγραφής του Σίντνεϊ από την Μπενφίκα στην "Ντέπορ" είχε ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Σ' αυτά τα ύψη πάντως αποκλείεται να φτάσει ο Ολυμπιακός, ευελπιστώντας πως με τη μεσολάβηση του Μέντες όλα μπορούν να τακτοποιηθούν.

Εκτός κι αν δεν βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα και οι Πειραιώτες κοιτάξουν ξανά την περίπτωση του Ντάμιεν Ντα Σίλβα. Του Γάλλου στόπερ που μένοντας ελεύθερος από την Καέν, ακόμη δεν έχει κλείσει κάπου. Αυτόν τον έχει εισηγηθεί ο Φρανσουά Μοντεστό που τον ξέρει καλά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK