Ο Μιραλάς αποκάλυψε που είναι το μέλλον του!

Ο Κέβιν Μιραλάς πήρε και επίσημα θέση μετά τα όσα γράφονται σε ελληνικό και ξένο Τύπο όσον αφορά το μέλλον του και ειδικότερα ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Όπως θα διαβάσετε πιο κάτω, ήταν... ξεκάθαρος (φωτογραφία).

Ο Μιραλάς αποκάλυψε που είναι το μέλλον του!
Μιραλάς Ολυμπιακός EUROKINISSI

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κέβιν Μιραλάς χρησιμοποιεί τα social media για να επικοινωνήσει τόσο με τους θαυμαστές του, όσο και με τον Τύπο. Το έκανε για να... πιέσει καταστάσεις όσον αφορά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, το κάνει και τώρα για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ειδικότερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στους "ερυθρόλευκους", που είχαν ως αποτέλεσμα να... τελειώσουν οι Σεμπά, Οφόε και να παραιτηθεί ο Γκαρθία, ο Βέλγος έβαλε στοπ στα μεταγραφικά σενάρια από Ελλάδα και Βέλγιο.

Ουσιαστικά έκανε ένα ποστ-ξέσπασμα στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου λέει: "Σταματήστε να μιλάτε για το μέλλον μου!!! Μόνο Ολυμπιακός". Όλα αυτά σε κόκκινο, μαύρο και άσπρο φόντο παρέα με το 11 που φοράει.

Με λίγα λόγια ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να παραμείνει και ρίχνει το μπαλάκι σε Έβερτον και Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι βέβαια θα ξεκαθαρίσουν όλα, αφού οι Άγγλοι θέλουν ζεστό... μετρητό για να τον παραχωρήσουν με κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό.

Ο Μιραλάς αποκάλυψε που είναι το μέλλον του!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK