Ο Μπραουδάκης απάντησε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Με μήνυμά του στο facebook, ο διευθυντής της "Goal News", Βαγγέλης Μπραουδάκης απάντησε στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο Μπραουδάκης απάντησε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως προτίθεται να κινηθεί νομικά κατά της "Goal News" για το πρωτοσέλιδο της Δευτέρας (28/1), στο οποίο η εφημερίδα προσπαθεί σύμφωνα με τους "ερυθρόλευκους" να "συνδέσει τα αίσχη της Λευκάδας και τις εμετικές και "ποινικά κολάσιμες" ανακοινώσεις οπαδών, με μια αθλητική γιορτή στην οποία τηρήθηκε η νομιμότητα και ότι προέβλεπαν οι κανονισμοί".

Λίγες ώρες μετά ήρθε η απάντηση από τον διευθυντή της "Goal News", Βαγγέλη Μπραουδάκη.

"Επαίσχυντος, ψεύτης, ανενημέρωτος, δόλιος!

Και όλα αυτά παρότι οι τέσσερις ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Κηφισιά) είχαν συμφωνήσει -πριν από τη σύσκεψη με ΕΟΠΕ, ΕΛΑΣ, ΔΕΑΒ για τα μέτρα τάξης και τη μοιρασιά των εισιτηρίων/προσκλήσεων- ότι δεν θα παραστούν οργανωμένοι οπαδοί τους στο F-4 του βόλεϊ!

Γι' αυτό άλλωστε δεν παρέστησαν "πράσινοι" και "ασπρόμαυροι" οργανωμένοι, πλην των "ερυθρόλευκων" εξαιρέσεων που γράψαμε στο Goal, για να παρασημοφορηθούμε με μια ακόμα ανακοίνωση", έγραψε στο facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK