Ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για τον Γιαννιώτη και έχει τους λόγους του...

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης θα μείνει στον Ατρόμητο μέχρι το τέλος της σεζόν αφού ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κινηθεί για την επιστροφή του τον Ιανουάριο. Σημασία έχει και το γιατί.

Ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για τον Γιαννιώτη και έχει τους λόγους του...
EUROKINISSI

Πολύ νερό έχει πέσει στο μύλο των...δανεικών που έχει στο ρόστερ του ο Ατρόμητος ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όχι άδικα αφού άπαντες (Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Ουάρντα, Γιαννούλης, Γιαννιώτης) έχουν κάνει εξαιρετική σεζόν.

Σε ότι αφορά τον Γιαννιώτη πάντως, και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κινηθεί για τερματοφύλακα μετά το διαζύγιο με τον Στέφανο Καπίνο, ο νεαρός πορτιέρε δεν έχει λόγο να κάνει δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται τον Ιανουάριο να επιδιώξουν την επιστροφή του στον Πειραιά αφήνοντάς τον στον Περιστέρι για να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ίσως και με μία μεγάλη διάκριση.

Το υπόλοιπο, έτσι και αλλιώς, μπορεί να βγει με τους Προτό και Χουτεσιώτη στο ροτέισον αν δεν υπάρξουν τραυματισμοί που μπορεί να αλλάξουν τα σχέδια.

Κρατήστε και αυτό: Από Πειραιά μεριά λέγεται ότι δεν επιθυμούν να αλλάξουν το status-quo του πρωταθλήματος όπως έχει διαμορφωθεί με τον Ατρόμητο ουσιαστικά διεκδικητή του τίτλου.

Δική μας ανάγνωση: "Αν δεν το πάρουμε εμείς, γιατί να μην το πάρει ο Ατρόμητος;"

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK