Ο Ριβάλντο αποθέωσε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα

Η κλήρωση του Champions League έφερε αντιμέτωπους Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα στη φάση των ομίλων και το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Ριβάλντο για τιτίβισμα αγάπης!

Ο Ριβάλντο αποθέωσε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πέρασε οκτώ ολόκληρα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας σε Βαρκελώνη και Πειραιά, φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα (1997-2002) και του Ολυμπιακού (2004-2007) και όπως λογικό το αποτέλεσμα της αποψινής κλήρωσης του Champions League μόνο αδιάφορο δεν τον άφησε.

Για πρώτη φορά, όχι μόνο στο θεσμό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά στην ιστοριά τους γενικότερα, θα κοντραριστούν οι "ερυθρόλευκοι" με τους "μπλαουγκράνα" και ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος βρήκε την ευκαιρία, ορμώμενος από γλυκές θύμησες που τον συνδέουν με τους δύο συλλόγους, να τους αφιερώσει λόγια αγάπης.

"Τι τιμή που έχω παίξει σε αυτές τις δύο μεγάλες ομάδες. Αυτό το χρόνο θα τεθούν αντιμέτωπες για το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Σας εύχομαι καλή τύχη και ίσως βρεθώ στη Βαρκελώνη ή στην Ελλάδα για να παρακολουθήσω αυτό το υπέροχο παιχνίδι", ήταν το μήνυμα του "Ρίμπο" μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Instagram.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK