Ο Σαβιόλα παίρνει δίπλωμα προπονητή και... κλείνει το μάτι στον Ολυμπιακό

Δεν ξέρουμε αν το έκανε... τυχαία, όμως ο Χαβιέρ Σαβιόλα ετοιμάζεται να πάρει... απολυτήριο προπονητικής και ταυτόχρονα ανέβασε ποστάρισμα αγάπης για τον Ολυμπιακό. Τα νέα για τον πάγκο των "ερυθρολεύκων" φαίνεται πως ταξιδεύουν παντού.

Olympiakos' Javier Saviola from Argentina celebrates after scoring the second goal of his team against PAOK during their Greek League soccer match in the port of Piraeus, near Athens, Sunday, Nov. 10, 2013. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Olympiakos' Javier Saviola from Argentina celebrates after scoring the second goal of his team against PAOK during their Greek League soccer match in the port of Piraeus, near Athens, Sunday, Nov. 10, 2013. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Τελικά δεν είναι μόνον οι Νταβίδ Φουστέρ, Ντάνι και Άλμπερτ Ριέρα που κάθισαν ξανά στα θρανία με σκοπό να πάρουν δίπλωμα προπονητή. Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται ένας ακόμα πρώην ερυθρόλευκος και αναφερόμαστε στον Χαβιέρ Σαβιόλα.

Ο 36χρονος παλαίμαχος άσος έχει πάρει το πρώτο δίπλωμα της UEFA και τώρα ετοιμάζεται για το... μεγάλο (UEFA Pro), έτσι ώστε να έχει δικαίωμα για να βρίσκεται σε πάγκο ομάδας που θα παίζει στην πρώτη κατηγορία και την Ευρώπη.

Την Πέμπτη πάντως ο Σαβιόλα θυμήθηκε τα... νιάτα του και συγκεκριμένα την περίοδο που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε δυο πρωταθλήματα. Ανέβασε φωτογραφία μαζί με την κόρη του και την ατάκα:

"Είναι ωραίο να θυμάσαι όμορφες στιγμές με την πριγκίπισσα", κάνοντας tag τον Ολυμπιακό.

Κάτι... ξέρει ο Χαβιέρ ή έμαθε τα νέα για τον... ηλεκτρικό πάγκο των "ερυθρολεύκων";

News 24/7

24MEDIA NETWORK