Ο Σπανούλης χωρίς το... παναθηναϊκό παρελθόν του!

Τυχαίο ή όχι, η φανέλα του Παναθηναϊκού δεν φαίνεται να βρίσκεται μεταξύ των περισσότερων εκ των άλλων που έχει φορέσει στην καριέρα του ο Βασίλης Σπανούλης. Ποιες ακριβώς παρουσιάζονται στο πλάνο του πρότζεκτ που ετοιμάζει η Ευρωλίγκα.

Ο Σπανούλης χωρίς το... παναθηναϊκό παρελθόν του!

Το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η Ευρωλίγκα για τον Βασίλη Σπανούλη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Η ίδια ενημέρωσε μέσω instagram πως "έρχεται σύντομα" κάτι σούπερ σπέσιαλ, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με τον αρχηγό του Ολυμπιακού από το σπίτι του.

Παρατηρώντας κανείς το συγκεκριμένο πλάνο του χώρου, θα διαπιστώσει πως πρόκειται για το δωμάτιο με τα ενθύμια-τρόπαια του "Kill Bill". Στο ίδιο σημείο συνυπάρχουν και οι φανέλες ομάδων που αγωνίστηκε-ζεται. Του Αμαρουσίου, των Ρόκετς, του Ολυμπιακού και φυσικά της Εθνικής ομάδας.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο δεν διακρίνεται καθόλου αυτή του Παναθηναϊκού. Αυτή που φορούσε από το 2005 μέχρι το 2006 και από το 2007 μέχρι το 2010. Υπάρχει βέβαια σε άλλο σημείο (μαζί με του Κεραυνού και του Γυμναστικού), αλλά όχι σε αυτό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK