Ο Τζόκοβιτς μίλησε ελληνικά για... χάρη του Ίβκοβιτς

Ένιωσε μεγάλη τιμή που βρέθηκε μεταξύ των... vip καλεσμένων ο διάσημος τενίστας που όταν πήρε το μικρόφωνο είπε τις μοναδικές λέξεις που γνωρίζει από την ελληνική γλώσσα.

Ο Τζόκοβιτς μίλησε ελληνικά για... χάρη του Ίβκοβιτς

Τι κι αν στο ΣΕΦ παίχθηκε μπάσκετ και το γήπεδο γέμισε από μορφές, παίκτες και προπονητές, του ευρωπαϊκού μπάσκετ; Αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ένας τενίστας!

Ο λόγος φυσικά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον διάσημο "Νόλε" του τένις ο οποίος ήταν ένας από τους υψηλούς προσκεκλημένους Ολυμπιακού και "Ντούντα".

Τα αδέρφια Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος επεφύλαξαν ένα δώρο στον Σέρβο τενίστα στον οποίο έδωσαν μία ερυθρόλευκη φανέλα με το όνομά του στην πλάτη και το Νο7 του… αγαπημένου του Βασίλη Σπανούλη.

Ο "Νόλε" ανταπέδωσε όταν παίρνοντας το μικρόφωνο είπε σε άπταιστα ελληνικά: " Γεια σας, τι κάνεις; Γεια σου φίλε. Ευχαριστώ" για να γνωρίσει την αποθέωση!

" Αυτά τα ελληνικά ξέρω. Είναι μεγάλη απόλαυση και τιμή που είμαι σε αυτό το παιχνίδι. Ο Ντουντα είναι ένας δάσκαλος και πατέρας για όλους μας στην Σερβία αλλά και στην Ελλάδα", είπε στη συνέχεια στα αγγλικά και ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την τιμή να τον προσκαλέσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK