Ο Τζούρτζεβιτς γύρισε στα παλιά λημέρια και τα σενάρια φούντωσαν

Είδε από κοντά τον ημιτελικό κυπέλλου με την Τσουκαρίτσκι, έφερε γούρι, έγινε πόλος έλξης και απάντησε στα σενάρια επαναπατρισμού.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ούρος Τζούρτζεβιτς EUROKINISSI

Μέσα δεν μπήκε να παίξει, η αύρα του όμως και μόνο του Ούρος Τζούρτζεβιτς, που βρισκόταν στην κερκίδα, ήταν άκρως ευεργετική για την Παρτιζάν. Η οποία νίκησε με 2-0 την Τσουκαρίτσκι, ανέτρεψε το 4-2 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στον τελικό της 23ης Μαΐου απέναντι στη Μλάντοστ.

Η διεκδίκηση του Κυπέλλου ήταν ό,τι είχε απομείνει στην ομάδα του Τζούκιτς, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα το είχε χάσει προ πολλού.

Τι έλειπε εφέτος από την Παρτιζάν; Ένα σημείο αναφοράς στην επίθεση όπως ο Τζούρτζεβιτς. Τον οποίο οι οπαδοί θέλουν πίσω, με αποτέλεσμα ο σερβικός Τύπος να καλλιεργεί διάφορα σενάρια επιστροφής. Ιδίως μετά τη σεζόν προσαρμογής που είχε στον Ολυμπιακό, μην μπορώντας ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και προκαλώντας περισσότερα προβλήματα απ' όσες λύσεις έδωσε μπροστά.

Ο Τζούρτζεβιτς, αφού φωτογραφήθηκε με μικρούς φανς της ομάδας του Βελιγραδίου, θέλησε να ντριπλάρει τους ρεπόρτερς που τον στρίμωξαν για μια κουβέντα που ν' αφορά το μέλλον του. Και μάλλον τα κατάφερε, αφού διαβασμένος καλά αποκρίθηκε το κλασικό " έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν μπορώ να μιλάω για πιθανές μετακινήσεις σε άλλες ομάδες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK