Ο Χάκετ έστειλε μήνυμα επιστροφής!

Έχει να παίξει από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Ντάνιελ Χάκετ όμως αποδεικνύεται... πολύ σκληρός για να πεθάνει και με ένα δυναμικό του ποστάρισμα στο instagram, "έδειξε" το δρόμο της επιστροφής (PHOTO).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (EUROLEAGUE ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)ΦΑΣΗ ΧΑΚΕΤ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (EUROLEAGUE ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)ΦΑΣΗ ΧΑΚΕΤ ICON

Από τον αγώνα με την Ούνιξ Καζάν για τη Euroleague έχει να αγωνιστεί ο Ντάνιελ Χάκετ. Αν και η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για απουσία δύο περίπου μηνών, ο Ιταλός γκαρντ στάθηκε ακόμα παραπάνω άτυχος αφού η τελική γνωμάτευση ανέφερε "απόσπαση του τένοντα του δικεφάλου μηριαίου και του ημιτενοντώδους από το ισχιακό κύρτωμα".

Πέρασε τη πόρτα του χειρουργείου και πλέον έχει μπει στο μακρύ δρόμο της αποκατάστασης που διαρκεί έξι μήνες.

Ο ίδιος όμως δεν το βάζει κάτω. Με ένα ποστ του στο επίσημο λογαριασμό του στο instagram έδειξε πως θα επιστρέψει δριμύτερος και ακόμα πιο δυνατός από αυτή την ταλαιπωρία. "Περπάτησα ως τα μισά αυτού του πολύ μεγάλου δρόμου. Τώρα είναι ώρα να τρέξω στο δεύτερο μισό" έγραψε ο διεθνής άσος με τα σχόλια των φίλων του Ολυμπιακού να πέφτουν "βροχή" για καλή ανάρρωση.

Όπως φαίνεται, όσο λυσσασμένη άμυνα παίζει στους αγώνες, τόσο... λυσσασμένα θέλει να επιστρέψει πίσω στους αγωνιστικούς χώρους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK