Οι βουβουζέλες, η τρίτη ηλικία και ο έρωτας με Σπανούλη

Διαβάστε μικρά-μικρά από τους κυριακάτικους αγώνες του Τουρνουά Μπάσκετ που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού.

Οι βουβουζέλες, η τρίτη ηλικία και ο έρωτας με Σπανούλη
spanoulis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν εξαιρέσουμε μερίδα οργανωμένων του Ολυμπιακού που έδωσαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο το ρυθμό στην εξέδρα με ολίγον... "γαλλικά" για τον "αιώνιο" αντίπαλο Παναθηναϊκό, κατά τα λοιπά η ατμόσφαιρα στα "Δύο Αοράκια" ήταν εξαιρετική και άκρως οικογενειακή.

Από νωρίς αρκετοί Ηρακλειώτες -και όχι μόνο- πήραν θέση στο κλειστό γήπεδο και παρακολούθησαν και το μικρό τελικό, ενώ στη συνέχεια το γήπεδο γέμισε όσο πλησιάζαμε στην ώρα του αγώνα του Ολυμπιακού. Πατεράδες με τα παιδιά τους, παππούδες με τα εγγόνια ακόμα και... γιαγιάδες (!) βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο και απόλαυσαν την άκρως συναρπαστική αναμέτρηση. Μάλιστα, όταν μία ηλικιωμένη ρωτήθηκε πως και διάλεξε να έρθει στο γήπεδο να δει μπάσκετ, η απάντησή της ήταν αποστομωτική: " Μου έκανε δώρο το εισιτήριο η κόρη μου που είναι ερωτευμένη με τον Σπανούλη. Ε, ήρθα να δω αν είναι τόσο όμορφος ο Σπανούλης"!

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΕ ΓΙΑΝΓΚ

Όπως καταλαβαίνετε ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο δημοφιλέστερος παίκτης του Ολυμπιακού και αυτός που κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου της Κρήτης, ωστόσο ο Πάτρικ Γιανγκ τον ανταγωνίστηκε επάξια. Βλέπετε, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν ξέχασαν την περσινή του περιπέτεια με το σοβαρό τραυματισμό και τον αποθέωναν σε κάθε ευκαιρία. Στην παρουσίαση της ομάδας, κάθε φορά που έμπαινε στο ματς, αλλά και σε κάθε του προσπάθεια.

ΟΙ... ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ

Πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές, ο μικρός τελικός ανάμεσα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ και τον Ερυθρό Αστέρα είχε το δικό του ενδιαφέρον. Μπορεί το ματς για το ελληνικό κοινό να ήταν αδιάφορο, ωστόσο η εξέδρα απέκτησε χρώμα λόγω των φίλων της Χάποελ.

Στην Κρήτη παραθερίζουν αυτή την περίοδο αρκετοί Ισραηλινοί, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη Χάποελ. Μάλιστα, προμηθεύτηκαν και... ηχητικό εξοπλισμό, αφού αυτές οι κάτι σαν βουβουζέλες που είχαν... ξεκούφαναν όσους βρίσκονταν κοντά τους.

Το αξιοσημείωτο, επίσης, ήταν πως οι Ισραηλινοί είχαν και αντίπαλο δέος στις εξέδρες, αφού οι λιγοστοί φίλοι του Ολυμπιακού που πήγαν από νωρίς στο γήπεδο, εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον Ερυθρό Αστέρα. Όλα αυτά, βέβαια, σε πολιτισμένο πλαίσιο.

Σ.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK