Ομάδα έκπληξη για Καπίνο!

Νέος "μνηστήρας" προέκυψε για τον Στέφανο Καπίνο και μάλιστα θέλει τον διεθνή πορτιέρε του Ολυμπιακού άμεσα ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι! Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ΕΘΝΟΣΠΟΡ!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
kapino EUROKINISSI

Μαζί με τον ΕΘΝΟΣ της Δευτέρας παίρνετε ουσιαστικά και μία δεύτερη εφημερίδα, αφού το ΕΘΝΟΣΠΟΡ είναι 32 σελίδες γεμάτες με την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου, όπως και "καυτά" παρασκήνια που δεν χάνονται!

Διαβάζοντας λοιπόν την εφημερίδα το μάτι μας έπεσε στο θέμα για τον Στέφανο Καπίνο και τον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος προτιέρε των πρωταθλητών Ελλάδας είναι στον... αέρα, αφού δεν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα και γίνεται προσπάθεια να αποχωρήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣΠΟΡ τις τελευταίες ημέρες έντονο ενδιαφέρον για τον Καπίνο έχει δείξει και η Γιανγκ Μπόις από την Ελβετία! Οι πρωτοπόροι της Super League (έχει το ίδιο όνομα με τη δική μας!) αναζητούν έναν τερματοφύλακα, αφού έχουν ξεμείνει με τον 36χρονο Βόλφλι και τον νεαρό Μπάλμος.

Η πρόταση των "κίτρινων" είναι για δανεισμό μέχρι το τέλος της περιόδου και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός άφησε ελεύθερο το καλοκαίρι τον Κασάμι, ο οποίος υπέγραψε στην ουραγό Σιόν!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK