Ο Κονσεϊσάο θέλει τον Πάρντο στο Σαμπιονά

Ο αποκλεισμός του Φελίπε Πάρντο από την αποστολή για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα ίσως και να μην ήταν τόσο... αθώος αφού φέρεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ναντ.

Ο Κονσεϊσάο θέλει τον Πάρντο στο Σαμπιονά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μίνι έκπληξη είχε δημιουργήσει η απόφαση του Πάουλο Μπέντο να αφήσει εκτός αποστολής τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό από τον αγώνα με τον Αστέρα, ειδικότερα από τη στιγμή που ο Πάρντο έδειχνε σε καλή κατάσταση πριν απο τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών.

Τελικά όμως, αυτός ο αποκλεισμός να μην είχε να κάνει μόνο με την αγωνιστική ετοιμότητα του Φελίπε Πάρντο. Κι αυτό αφού υπάρχουν τόσο δημοσιεύματα, όσο και πληροφορίες στην πιάτσα των agents, πως είναι κοντα στην μετακινησή του σε ομάδα του Σαμπιονά.

Συγκεκριμένα, η Νάντ είναι η γαλλική ομάδα που θέλει τον Κολομβιανό άσο του Ολυμπιακού αφού αποτελεί προσωπική επιλογή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος προπονητής( απο το καλοκαίρι και μετά έπαιξε ως υποψήφιος για τους πάγκους ΠΑΟ, ΠΑΟ, Ατρομήτου και ΑΕΚ) ανέλαβε τα "καναρίνια" στις 8 Δεκεμβρίου με αποστολή να τα κρατήσει στην κατηγορία (βρίσκονται στην ζώνη υποβιβασμού).

Ο Κονσεϊσάο είχε συνυπάρξει με τον Πάρντο στην Μπράγκα, την μοναδική σεζόν που κάθισε στον πάγκο της, 2014-15. Με τον Κολομβιανό να τα πάει σούπερ με 25 ματς πρωταθλήματος και 7 γκολ, πουη αποτέλεσαν το "διαβατήριο" για να κάνει την μεταγραφή στον Ολυμπιακό αντι 4 εκ. ευρώ.

Ο Κονσεϊσάο θέλει τώρα τον Πάρντο στην Νάντ, μάλιστα λέγεται πως είσηγήθηκε ως απαραίτητη την αποκτησή του(ακόμη και ως δανεικού με οψιόν αγοράς) και όπως γράφτηκε η γαλλική ομάδα είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Το γεγονός πως υπάρχει πορτογαλικό μανατζερικό κανάλι, το ίδιο που είχε μεσολαβήσει να έρθει και πριν απο 1,5 χρόνο στους "ερυθρόλευκους" ο Πάρντο, είναι στα υπέρ για την ολοκλήρωση του deal (συγκριτικά με το γνωστό ενδιαφέρον της Τρφάμπζονσπορ).

Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ένας άλλος ακραίος του Ολυμπιακού, για τον οποίο επίσης υπήρχε ενδιαφέρον απο την Τουρκία, κατέληξε στις 20 Αυγούστου σε μια άλλη ομάδα του Σαμπιονά, την Τουλούζ! Με πώληση 2 εκ. ευρώ και διαμεσολαβητή τον Πιέρ Ισά...

Β.ΜΙΧ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK