Όταν ο Βαλβέρδε "έκοβε" τον Χλέμπ

Ο αρχηγός της Λευκορωσίας θα μπει απόψε στο Καραϊσκάκης, γήπεδο που τον Γενάρη του '12 θα γινόταν "σπίτι" του. Η συμφωνία με Ολυμπιακό, το ταξίδι του στην Αθήνα για να υπογράψει, ο ρόλος του Ισπανού κόουτς και η αιτία που χάλασε η μεταγραφή του.

Όταν ο Βαλβέρδε "έκοβε" τον Χλέμπ

Ο Αλεξάντερ Χλέμπ ως αρχηγός της Λευκορωσίας κόντρα στην Εθνική Ελλάδας, στα 35 χρόνια του πλέον, θα... πατήσει απόψε το χόρτο του “Καραϊσκάκης” με 4,5 χρόνια καθυστέρηση. Γιατί την τελευταία ημέρα της μεταγραφικές περιόδου του Ιανουαρίου του 2012, ο διάσημος Λευκορώσος με την πετυχημένη θητεία σε Αρσεναλ, Στουτγκάρδη και την...αποτυχημένη στην Μπαρτσελόνα, έφτασε κυριολεκτικά μια ανάσα από τον Ολυμπιακό(μαζί τότε με τον Καζίμ Ριτσαρντς, ο οποίος τότε είχε υπογράψει)!

Γιατί χάλασε τότε η σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή του Χλέμπ στον Ολυμπιακό; Επισήμως γιατί ο άσος “κλώτσησε” όταν ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους των “ερυθρολεύκων” πως πιθανότατα δεν θα δηλωνόταν στην λίστα για τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι που η πλευρά του Χλέμπ θεώρησε πως την... κοροϊδεύουν αφού στις αρχικές συζητήσεις ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα.

Πληρώσαμε δώδεκα χιλιάδες ευρώ για να έρθουμε στην Αθήνα με πτήση τσάρτερ για να υπογράψουμε και να τελειώσουμε με τον Ολυμπιακό αλλά...” έλεγε τσαντισμένος τότε ο μάνατζερ του Χλέμπ. Για την ιστορία και σύμφωνα με το “ερυθρόλευκο” παρασκήνιο ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ήταν και πολύ σύμφωνος με την μεταγραφή του Χλέμπ, στηριζόμενος στις όχι καλές πληροφορίες πού είχε πάρει για τον Λευκορώσο από την Μπαρτσελόνα.

Προφανώς και δεν ήταν της μοίρας γραμμένο του Χλέμπ να αγωνιστεί σε ελληνική ομάδα αφού στο παρελθόν είχε “παίξει” τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για την ΑΕΚ...

Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK