Ουδείς γνωρίζει το "πότε" θα παίξει ο Σπανούλης

Από μετάθεση σε μετάθεση η επανεμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη στη δράση. Ουδείς αναλαμβάνει το ρίσκο αφενός να προβλέψει ημερομηνία επιστροφής αφετέρου να τον ρίξει πρόωρα στο παρκέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ EUROKINISSI

Πάνω που τα μηνύματα έμοιαζαν αισιόδοξα, να σου πάλι η πληροφορία πως ο Βασίλης Σπανούλης θα χάσει τα δύο "κολλητά" ματς στην Ευρωλίγκα με Φενέρμπαχτσε (την Τετάρτη εκτός) και Ερυθρό Αστέρα (την Παρασκευή εντός).

Το πρόβλημα στο γόνατο (οστεοχονδρίτιδα κνημιαίου κυρτώματος) έχει υποχωρήσει μεν, εξακολουθεί να υφίσταται δε και η παρουσία του "Kill Bill" σε αποστολή του Ολυμπιακού πήγε για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Κολοσσό στις 20 Νοεμβρίου. Κι αν...

Διότι ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ο αρχηγός των Πειραιωτών θα καταφέρει να πάρει λεπτά συμμετοχής με τους Ρόδιους, όταν ακόμη δεν έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Κανείς. Ούτε υπάρχει κάποιος να ρισκάρει οποιαδήποτε πρόβλεψη για την πορεία της κατάστασής του.

Από το ματς κυπέλλου με τον Γυμναστικό στις 4 Οκτωβρίου, ο Σπανούλης πασχίζει να ξαναπαίξει (είχε λείψει και προηγουμένως). Το κέφι του δεν το χάνει, γιατί αλλιώς θα χάσει την υπομονή του και την όρεξή του για δουλειά, γι' αυτό που αγαπάει πιο πολύ μετά την οικογένειά του.

Από τότε όμως έχουν μεσολαβήσει 40 ημέρες και ουδέν νεότερο. Πώς νιώθει, πώς βαδίζει η κατάστασή του, πόσος χρόνος θα χρειαστεί ακόμα. Από δυάδα αγώνων σε δυάδα αγώνων κυλάει η κατάσταση και έχει ο μπασκετικός θεός.

Προφανώς και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν τον πιέζουν. Ο Σφαιρόπουλος τον έχει ανάγκη, κυρίως για την αγωνιστική ισορροπία στο παρκέ και για τις φορές που η υπόλοιπη ομάδα "κολλάει" στη λάσπη. Η σεζόν όμως είναι στην αρχή της και είναι προτιμότερο να του δώσουν τώρα όσο περισσότερο χρόνο απαιτείται παρά να... τρέχουν αργότερα για να καλύψουν μια μεγαλύτερη ζημιά. Τότε που δεν θα καλύπτεται.

Το μόνο που λένε είναι υπομονή ωσότου είναι έτοιμος 100%.

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK