ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Αναμενόμενη η αντίδραση-παραλήρημα"

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση, μετά την καυστική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ , τονίζοντας πως ήταν αναμενόμενη η αντίδραση παραλήρημα της "Ένωσης". Παράλληλα, κατέστησε σαφές πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για τις συκοφαντικές αναφορές των "κιτρινόμαυρων".

H καυστική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, με αφορμή τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν πέρασε... απαρατήρητη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι, μέσω επίσημης θέσης, ενημέρωσαν πως περίμεναν ένα τέτοιο... παραλήρημα.

Παράλληλα, κατέστησαν σαφές πως θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη για τις συκοφαντικές αναφορές των "κιτρινόμαυρων", τονίζοντας η αλήθεια των τεσσάρων γραμμών δεν μπορεί να αλλάξει τη μαύρη προπαγάνδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολη η διαχείριση των αντιδράσεων των φιλάθλων της ΑΕΚ που στρέφονται προς τον κρυπτόμενο διοικητικό της ηγέτη, οπότε σε ένα βαθμό ήταν αναμενόμενη η αντίδραση-παραλήρημα. Η οικονομική πραγματικότητα και οι συνεχείς επενδύσεις φαίνονται στους ισολογισμούς των ομάδων και όχι σε ψεύτικα λόγια και φανταστικές ευεργεσίες.

Στους ισολογισμούς της δικής μας ομάδας μπορεί κανείς να δει την επένδυση 50.000.000 ευρώ από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, μόνο για την πρώτη χρονιά, αμέσως μετά την ανάληψη της ηγεσίας του Συλλόγου και ενώ η ομάδα ήταν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Για τις συκοφαντικές αναφορές της ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Δυστυχώς για αυτούς η αλήθεια λάμπει στην ελληνική Δικαιοσύνη, στους θεσμούς και στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και αυτή την αλήθεια δεν μπορεί να την αλλάξει η μαύρη προπαγάνδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΕΚ σε Μαρινάκη με ανακοίνωση

Μαρινάκης: "Απάτη η φετινή ΑΕΚ"