Παικταράς στο Football Manager ο Ματέους Περέιρα!

Φωτιές άναψε ο Ματέους Περέιρα το βράδυ της Τετάρτης (11/1) με το tweet του να κάνει λόγο για μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Αν πάντως επιβεβαιωθεί μιλάμε για παικταρά και δεν το λέμε εμείς, αλλά το Football Manager.

Παικταράς στο Football Manager ο Ματέους Περέιρα!

Ο νεαρός άσος της Σπόρτινγκ, Ματέους Περέιρα "έβαλε φωτιές" μέσω ανάρτησής του στο Twitter (όπου αργότερα κατέβασε) όπου υποστήριξε πως πάει να υπογράψει στον Ολυμπιακό!

Από την πλευρά τους πάντως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν προχώρησαν σε επιβεβαίβωση της είδησης. Αν όντως όμως έρθει, μιλάμε για παικταρά και δεν το λέμε εμείς, αλλά το Football Manager.

Στο γνωστό παιχνίδι προσομοίωσης ποδοσφαίρου βλέπετε ο νεαρός winger της Σπόρτιγκ έχει μεγάλη εξέλιξη ενώ βαθμολογείται στα 19 του με τέσσερα στα πέντε αστεράκια, ενώ το potential του φτάνει μέχρι και 4.5 αστέρια! Όπως αναφέρουν διάφοροι χρήστες σε forums μάλιστα για τον παίκτη ενδιαφέρονται στο μέλλον (εντός παιχνιδιού) ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι, οπότε κάτι λέει.

Τα στατιστικά του πάντως είναι αυτά:

Παικταράς στο Football Manager ο Ματέους Περέιρα!
Παικταράς στο Football Manager ο Ματέους Περέιρα!

Γρήγορος, με καλό κοντρόλ και ντρίμπλα, ενώ η τεχνική του είναι στο 17 (!) και είναι μόλις 20 ετών! Όσο για την τιμή του, σύμφωνα με το transfermarkt αυτή τη στιγμή είναι στα 2.500.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ματέους Περέιρα: "Πάω στον Ολυμπιακό"
Γιατί μπήκε στον πάγο ο Καπίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK