ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Η ρήξη με Σίλβα για Γιαννιώτα και οι "διαρροές"

Ο Τσάρλυ αποκαλύπτει τη ρήξη της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον Μάρκο Σίλβα για τον Γιαννιώτα, αλλά και τις "διαρροές" στον πορτογαλικό Τύπο.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Η ρήξη με Σίλβα για Γιαννιώτα και οι "διαρροές"

Ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος γνωστοποίησε την απόφασή του για προσωπικούς λόγους και οι πρωταθλητές Ελλάδας πορεύονται πλέον με νέο προπονητή και νέο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και δη τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στα προκριματικά του Champions League.

Μπορεί το "διαζύγιο" να ήταν ξαφνικό, αλλά η ρήξη στις δύο πλευρές (δηλαδή του Ολυμπιακού και του 38χρονου τεχνικού) μόνο... ξαφνική δεν ήταν. Βλέπετε, κάποιες επιλογές του Σίλβα ενόχλησαν ιδιαίτερα τη διοίκηση των Πειραιωτών και δη τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με αποτέλεσμα να χαλάσει το όποιο καλό κλίμα.

Τον απέρριψες χωρίς να τον δεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, ένα θέμα που χρεώνουν στον Πορτογάλο οι "ερυθρόλευκοι" είναι η αντιμετώπιση του Γιάννη Γιαννιώτα. Από την περσινή σεζόν ο παίκτης ουδέποτε μπήκε στα "θέλω" του Σίλβα, ουδέποτε κέρδισε την εμπιστοσύνη του. Εξ αρχής δεν τον ήθελε και τον έβγαλε από τα πλάνα του, με αποτέλεσμα ο Γιαννιώτας να αποχωρήσει και να παίξει με τη μορφή δανεισμού στον ΑΠΟΕΛ.

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του, ο Γιαννιώτας επέστρεψε στον Ολυμπιακό, αλλά και πάλι ο Μάρκο Σίλβα δεν έδειξε διάθεση να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του. Αυτό είχε αποτέλεσμα τον εκνευρισμό της διοίκησης που δεν μπορούσε να καταλάβει πως ένας εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών του κυπριακού πρωταθλήματος να μην υπολογίζεται, αλλά και να μην παίρνει έστω μία ευκαιρία. Μάλιστα, δεν είχαν ξεχάσει το γεγονός ότι πέρυσι τον απέρριψε χωρίς να τον έχει δει στις προπονήσεις.

Ένα άλλο θέμα που ενόχλησε τη διοίκηση και για το οποίο έγραψε και ο Σταύρος Γεωργακόπουλος, είναι οι επιλογές παικτών από τον Σίλβα για τον Ολυμπιακό τύπου... Σεμπά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος τεχνικός πρότεινε στους πρωταθλητές παίκτες από τη β' ομάδα της Πόρτο, ενώ όσους πρότεινε ξάφνουν έβγαιναν στη... φόρα από τις πορτογαλικές εφημερίδες την επόμενη μέρα. Μία "διαρροή" που ουσιαστικά έβαζε τον Ολυμπιακό σε διεκδίκηση παικτών που δεν τον ενδιέφεραν επί τους ουσίας και απλώς ήταν πρόταση του Σίλβα.

Τα παραπάνω ήταν δύο περιστατικά που άλλαξαν τα δεδομένα για τον Πορτογάλο. Βάσει των όσων βγαίνουν από τα ρεπορτάζ, δεν ήταν αυτά που έφεραν το τέλος της συνεργασίας, αφού οι λόγοι του "χωρισμού" είναι προσωπικοί και αφορούν τον Σίλβα, αλλά σίγουρα πρόκειται για δύο περιστατικά που ράγισαν το γυαλί στις σχέσεις των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο τρομερός διάλογος Βρέντζου-Σίλβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK