Πείθονται και οι insiders για την προπονητική αλλαγή στον Ολυμπιακό

Με την είδηση του φλερτ με τον Οσκαρ Γκαρσία να κάνει από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο οργανισμός του Ολυμπιακού μπήκε... φουριόζος στο 2018.

Πείθονται και οι insiders για την προπονητική αλλαγή στον Ολυμπιακό

Οι Ισπανοί, από την Κυριακή, είχαν όλο το ρεπορτάζ, κυρίως σε ότι αφορά τον Τάκη Λεμονή. Οτι ουσιαστικά έχει χάσει τα αποδυτήρια, ότι έχουν παρουσιαστεί επί των ημερών του πολλά κρούσματα απειθαρχίας, ότι νίκες κατακτήθηκαν με πολύ κόπο και χωρίς η ομάδα να πείσει αγωνιστικά.

Ολα αυτά καταγράφηκαν. Διαψεύστηκαν ποτέ; Οχι! Πρόκειται για γεγονός που κάνει ακόμα και insiders στον Ολυμπιακό, ανθρώπους δηλαδή που ξέρουν τα πράγματα από μέσα, να πιστεύουν ότι ο Λεμονής μετράει ημέρες στον πάγκο των πρωταθλητών, έστω και αν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα κόντρα σ' όλες τις προβλέψεις.

Το αν τελικώς επιβεβαιωθούν οι ισπανικές πληροφορίες και οι... ελληνικές εκτιμήσεις είναι κάτι που θα φανεί πολύ σύντομα. Κατά το παρελθόν πάντως,ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να πηγαίνει κόντρα στο... ρεύμα και να κάνει αυτό που νομίζει ο ίδιος ότι είναι καλύτερο για την ομάδα του.

Φαίνεται πάντως ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πείστηκε ότι πρέπει για ακόμη μία φορά μεσούσης της σεζόν να αλλάξει προπονητή και να εμπιστευτεί μάλιστα την αγαπημένη του αγορά, αυτή της Ιβηρικής Χερσονήσου. Οι εξελίξεις, όπως και να έχει, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ν. Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK