Ποια Κ20; Με τους εκτός αποστολής ο Καπίνο

Η τρίχα που έγινε τριχιά με τον διεθνή γκολκίπερ και η αλήθεια που δεν βρίσκεται στη μέση. Με ποιους προπονήθηκε και πότε θα κριθεί το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ποια Κ20; Με τους εκτός αποστολής ο Καπίνο

Πολλά γράφηκαν κι άλλο τόσα ακούστηκαν για τον Στέφανο Καπίνο και τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Ορισμένα όντως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως το πλήρες ρεπορτάζ του Contra.gr, άλλα μεγοποιήθηκαν κι άλλα δεν έχουν σχέση με ό,τι έχει μεσολαβήσει.

Είναι γεγονός πως τη Δευτέρα ο διεθνής γκολκίπερ δεν προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα, στην επιστροφή του Τάκη Λεμονή στου Ρέντη. Παρόλα αυτά δεν είναι αλήθεια πως έχει υποβιβαστεί στην Κ20 ότι θα προπονείται με τους νέους.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του συλλόγου, ναι μεν ο Καπίνο δεν ακολούθησε την αποστολή στο Τορίνο για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους, ωστόσο έκανε κανονικά προπόνηση με τους εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές. Τον Ανσαριφάρντ, τον Σισέ, τον Βούκοβιτς, τον Μάρτινς.

Αυτό θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, όταν και η "ερυθρόλευκη" αποστολή θα βρίσκεται στην Αθήνα και έκτοτε θα ληφθεί οριστική απόφαση σε σχέση με το μέλλον του στην πειραϊκή ομάδα. Αν δηλαδή θα επανέλθει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Στην παρούσα φάση γυμνάζεται με τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ταξιδέψει στην Ιταλία κι αυτό δεν αλλάζει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK