Ποιον αριθμό διάλεξε ο Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια διάλεξε τον αριθμό που θα έχει στη "ερυθρόλευκη" φανέλα. Τι ευχήθηκε στο νέο απόκτημα της ομάδας ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς και το μήνυμα που έστειλε ο Ιρανός (PHOTOS).

Ποιον αριθμό διάλεξε ο Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό

Το "10" είναι ο αγαπημένος αριθμός του Καρίμ Ανσαριφάρντ το οποίο φορούσε τόσο στον Πανιώνιο, αλλά και στην Εθνική ομάδα του Ιράν.

Ωστόσο στον Ολυμπιακό το "10" είναι... πιασμένο από τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Μετά την πρώτη του προπόνηση λοιπόν με τη νέα του ομάδα, ο Ιρανός φορ, διάλεξε το " 17" για τη φανέλα του στον Ολυμπιακό.

Μένει να δούμε βέβαια τι θα γίνει σε περίπτωση αποχώρησης του Αργεντινού που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο. Λέτε να κάνει καμιά... τράμπα ο Ανσαριφάρντ και να πάρει το αγαπημένο του "10"; Δεν είναι κι απίθανο.

Ποιον αριθμό διάλεξε ο Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Ιρανού επιθετικού, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς του ευχήθηκε: "Υγεία δύναμη και πολλά γκολ!"...

Ποιον αριθμό διάλεξε ο Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό

... ενώ ο παίκτης έστειλε και το δικό του μήνυμα, καθώς φωτογραφήθηκε δίπλα στην κόκκινη επιγραφή που γράφει: "Ονειρευόμαστε, αγαπάμε, δημιουργούμε, πολεμάμε, επιβιώνουμε, νικάμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο Ρέντη ο Ανσαριφάρντ, ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό!
Κάτι... παραπάνω ξέρει ο Ανσαριφάρντ!
Έστησε τον ΠΑΟΚ, πήγε με λιγότερα στον Ολυμπιακό!
Όταν ο Ανσαριφάρντ ήταν ίδιος ο... Καμπαμαρού!
Το ποσοστό μεταπώλησης του Ανσαριφάρντ που κράτησε ο Πανιώνιος

News 24/7

24MEDIA NETWORK