Ποιος "κομμένος" είχε... τρελάνει τον Χάσι!

Κι όμως! Υπάρχει παίκτης του Ολυμπιακού, μεταξύ εκείνων που δεν έχει ακολουθήσει την προετοιμασία, για τον οποίο ο νυν τεχνικός των "ερυθρολεύκων" είχε προσφέρει πάνω από ένα εκατομμύριο όταν βρισκόταν ακόμη στον πάγκο της Άντερλεχτ. Όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης.

Ποιος "κομμένος" είχε... τρελάνει τον Χάσι!

Η πρώτη επαφή του Μπέσνικ Χάσι με την ελληνική αγορά έγινε, έστω και εμμέσως, το καλοκαίρι του 2015.

Όχι, ο τότε προπονητής της Αντερλεχτ δεν ενδιαφερόταν να δουλέψει στην Ελλάδα, άλλωστε στην ομάδα του τον εμπιστεύονταν με κλειστά μάτια.

Ο σύλλογος των Βρυξελλών, όμως, επιθυμούσε (σφόδρα μάλιστα) να υπογράψει Έλληνα παίκτη για την απόκτηση του οποίου είχε ανάψει το "πράσινο φως" ο ίδιος ο Κοσοβάρος προπονητής.

Ο παίκτης αυτός ακούει στο όνομα... Δημήτρης Γούτας και το 2015 άνηκε ακόμα στην Ξάνθη. Η Άντερλεχτ έκανε εκείνο το καλοκαίρι επίσημη πρόταση ύψους 1.300.000 ευρώ, αλλά οι "ακρίτες" απάντησαν αρνητικά θεωρώντας προφανώς ότι θα μπορούσαν να βρουν καλύτερη προσφορά.

Ο δυναμικός στόπερ τελικά, μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό και εν συνεχεία έκανε δύο δανεισμούς, έναν στην πρώην ομάδα του (για έξι μήνες) και έναν στη βελγική Κορτράικ, ενώ προηγήθηκε και μια επέμβαση σε κοιλιακούς-προσαγωγούς.

Ο Χάσι, εν τω μεταξύ, ανέλαβε τον Ολυμπιακό του οποίου ο Γούτας είναι ακόμη -έστω και τυπικά- μέλος. Ούτε, όμως, αυτή τη φορά θα συνεργαστούν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο 23χρονος στόπερ, πάντως, έχει αρχίσει προπονήσεις με τους υπόλοιπους "κομμένους" στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, οπότε δεν αποκλείεται να γίνει η μεγάλη έκπληξη από τον νυν προπονητή του.

Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK