Ποιου φανέλα έδωσε ο Σάββας του Λαμπρόπουλου

Πολύς κόσμος είδε την κίνηση του Σάββα Θεοδωρίδη να πλησιάζει τον Βασίλη Λαμπρόπουλο και να του δίνει στα αποδυτήρια μια φανέλα του Ολυμπιακού. Λίγοι, όμως, γνωρίζουν ποιου παίκτη τη φανέλα ζήτησε ο αμυντικός της ΑΕΚ κι εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης στο "Καραϊσκάκης". Αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Ποιου φανέλα έδωσε ο Σάββας του Λαμπρόπουλου
theodoridis labropoulos EUROKINISSI

Πολύς κόσμος είδε την κίνηση του Σάββα Θεοδωρίδη να πλησιάσει τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, λίγο πριν ο στόπερ της ΑΕΚ κάνει δηλώσεις στις κάμερες, για να του δώσει μια ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έσφιξε το χέρι του 27χρονου αμυντικού που ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες της αναμέτρησης. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Λαμπρόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα στην "ερυθρόλευκη" Ακαδημία και από τότε έχει διατηρήσει καλές σχέσεις με ανθρώπους της ομάδας.

Την ώρα, λοιπόν, που ο έμπειρος παράγοντας έδωσε τη φανέλα στον παίκτη της ΑΕΚ ακούστηκε να του λέει: "Για σένα είναι;", "Όχι, για έναν φίλο μου", απάντησε χαμογελαστός ο Λαμπρόπουλος. Το ερώτημα που προέκυψε, λοιπόν, ήταν ποιου παίκτη τη φανέλα ζήτησε ο αμυντικός της Ένωσης που φρόντισε να του δωρίσει ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο "εκλεκτός" του Βασίλη Λαμπρόπουλου, λοιπόν, ο άνθρωπος που ήθελε και πήρε τελικά τη φανέλα του, δεν ήταν άλλος από τον Κέβιν Μιραλάς! Την ερυθρόλευκη εμφάνιση του Βέλγου σταρ έχει πλέον στα χέρια του. Προφανώς δεν θέλησε να του τη ζητήσει ο ίδιος και φρόντισε να τον διευκολύνει ο Σάββας Θεοδωρίδης...

Θα είχε ενδιαφέρον, ωστόσο, να μάθουμε και ποιος φίλος του Λαμπρόπουλου ήθελε και ζήτησε τη φανέλα του Μιραλάς...

News 24/7

24MEDIA NETWORK