Πόσο κοντά σε sold out είναι το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Προς... sold out πάει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, αφού τα περισσότερα "μαγικά χαρτάκια" έχουν κάνει ήδη... φτερά. Πόσα απομένουν ακόμα στα εκδοτήρια.

Αεροφωτογραφία από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ για την εβδομη αγωνσιτική του πρωταθλήματος Superleague το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Αεροφωτογραφία από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ για την εβδομη αγωνσιτική του πρωταθλήματος Superleague το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Το βράδυ της Κυριακής έχουμε ένα από τα πιο κρίσιμα ντέρμπι των τελευταίων ετών, αφού ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θέλουν το τρίποντο με φόντο τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι οπαδοί των ερυθρόλευκων έχουν, σχεδόν, εξαντλήσει τα εισιτήρια, καθώς απομένουν ακόμα 4.000 που μπορούν να προμηθευτούν οι οπαδοί είτε online, είτε από τα εκδοτήρια.

Όπως καταλαβαίνετε το "Καραϊσκάκης" αναμένεται... φίσκα, αφού στις δυο ημέρες που απομένουν μέχρι τη σέντρα, τα εισιτήρια θα έχουν γίνει... καπνός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK