Προτάσεις έρχονται (και απορρίπτονται), αυτός μένει (Ρέντη)

Ο Μαρτίνς δεν τον ξέρει καλά-καλά, αλλά ο ίδιος συνεχίζει να προπονείται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη περιμένοντας να μάθει πώς θα... φύγει εφέτος από τον Ολυμπιακό. Δανεικός ξανά ή ελεύθερος. Αμφίβολο για την ώρα το μέλλον του Δημήτρη Γούτα.

Προτάσεις έρχονται (και απορρίπτονται), αυτός μένει (Ρέντη)
Δημήτρης Γούτας EUROKINISSI

Περιμένοντας την απόφαση αναφορικά με το μέλλον του, ο Δημήτρης Γούτας εξακολουθεί να προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους "κομμένους" του Ολυμπιακού στου Ρέντη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με την περίπτωση του Έλληνα, στόπερ ο οποίος αναζητά την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη, αλλά και τη συνθήκη κάτω από την οποία θα εργάζεται την επόμενη σεζόν.

Για τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Ξάνθης έφτασαν προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τις οποίες όμως οι "ερυθρόλευκοι" προτίμησαν να απορρίψουν, αφού δεν τις θεώρησαν συμφέρουσες.

Όπως και να 'χει πάντως, ο Γούτας θ' αγωνιστεί πιθανότατα στο εξωτερικό είτε ως δανεικός, όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια, είτε ως ελεύθερος. Αυτό βέβαια υπό την προϋπόθεση πως ο Ολυμπιακός θ' αποφασίσει να του δώσει την ελευθέρας του.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK