Πρώην παικταράς Λίβερπουλ και Ολυμπιακού ημίγυμνος μπας και βρει ομάδα

Παικταράς που πήρε μεταγραφή από την Λίβερπουλ στον Ολυμπιακό με 6.000.000€ και συμβόλαιο 2.750.000€ το χρόνο, έφτασε στο σημείο λίγα χρόνια αργότερα να παίζει για 2.000€ το μήνα και πλέον διαφημίζει τους... κοιλιακούς του μπας και βρει ομάδα! Διαβάστε ποιος είναι.

Πρώην παικταράς Λίβερπουλ και Ολυμπιακού ημίγυμνος μπας και βρει ομάδα
riera

Το κανάλι μεταξύ Λίβερπουλ - Ολυμπιακού άνθησε την περίοδο 2008-2010 με τους ερυθρόλευκους να αποκτούν Σεμπαστιάν Λέτο (2008), Κρίστιαν Νέμεθ (2010) και Άλμπερτ Ριέρα (2010), ενώ συνεργάστηκαν και με τον Αλμπέρτο Μαθία, ο οποίος είχε για μικρό διάστημα το ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Και οι τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αναφέραμε είναι πανάκριβες για τα ελληνικά δεδομένα, αφού η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας ξόδεψε συνολικά 7.950.000€ για να τους ντύσει στα ερυθρόλευκα με τον Λέτο μάλιστα να είναι δανεικός.

Το μεγαλύτερο όνομα είναι αυτό του Άλμπερτ Ριέρα και φυσικά το πιο ακριβό. Ο Ολυμπιακός ξόδεψε 6.000.000€ για τη μεταγραφή, ενώ ο παίκτης υπέγραψε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2.750.000€ ανά σεζόν συν μπόνους επίτευξης στόχων!

Την επόμενη κιόλας σεζόν ο Ισπανός ακραίος επιθετικός ( που στα... γεράματα το γύρισε σε αριστερό μπακ!) πουλήθηκε στην Γαλατασαράι με τους ερυθρόλευκους να γλιτώνουν μέρος της χασούρας.

Που βρίσκεται σήμερα ο 34άχρονος ποδοσφαιριστής; Στα αζήτητα. Κυριολεκτικά. Ας δούμε εν συντομία τι... ακολούθησε.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ) ΨΩΜΙ

Μετά την Γαλατά ο Ριέρα πήγε σε Γουότφορντ και Ουντινέζε, χωρίς αποτέλεσμα για να επιστρέψει επιτέλους στην πατρίδα του και την Μαγιόρκα από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε την καριέρα του.

Μαντέψτε. Ούτε εκεί μακροημέρευσε, γιατί τσακώθηκε με τον προπονητή του και στο δίλημμα "εγώ ή αυτός", η διοίκηση της Μαγιόρκα του έδειξε την πόρτα της εξόδου. Έξι μήνες αργότερα, ο Ισπανός άσος πήρε μία περίεργη απόφαση. Υπέγραψε στην Zavrc από την Σλοβενία για 2.000€ το μήνα, όντας μάλιστα ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας!

Ελάχιστο διάστημα αργότερα αποχώρησε και από την Zavrc για να συνεχίσει επίσης στην Σλοβενία και την Koper. Ούτε εκεί μπόρεσε να στεριώσει και στα 34 του χρόνια αποφάσισε να... αυτοδιαφημιστεί στο Instagram!

Ανέβασε μία φωτογραφία με τους... κοιλιακούς του και λεζάντα: "Δεν σταματώ και περιμένω την επόμενη μεταγραφική περίοδο για τη νέα μου ομάδα"! Το λες και μεγάλη διαδρομή όλο αυτό.

Keep #training Don't stop and waiting next transfer window my new #team #target #motivation

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Albert Riera (@11riera11) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK