Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Γουάιτ της Τορίνο

Στη λίστα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ο Ντι Τζέι Γουάιτ της Τορίνο. Τι ισχύει με την περίπτωση του 30χρονου σέντερ.

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Γουάιτ της Τορίνο
Γουάιτ Μπόμπκατς

Δεν είναι πλέον... μυστικό ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει σέντερ, αφού ο ίδιος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε ανοικτά γι' αυτό μετά την άνετη νίκη επί των Τρικάλων στο ΣΕΦ.

Δεδομένου πάντως ότι ναυάγησε η περίπτωση του Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος ήταν ο βασικός στόχος, οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή τους. Μία από αυτές, ψηλά στη λίστα, είναι και ο Ντι Τζέι Γουάιτ.

Ο 30χρονος Αμερικάνος που αγωνίζεται στην ουραγό του ιταλικού πρωταθλήματος Τορίνο κάνει καλή χρονιά και εξετάζεται ως μία περίπτωση παίκτη που θα μπορούσε να βελτιώσει τη φροντ λάιν των "ερυθρολεύκων". Ναι ο κόουτς του Ολυμπιακού τον έχει ξεχωρίσει, από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί παράμετροι που θα καθορίσουν το μέλλον της υπόθεσης.

Όπως αν η Τορίνο αξιώσει αποζημίωση, ποια θα είναι αυτή και πότε μπορεί να τον αποδεσμεύσει. Γιατί χρόνος πολύς δεν υπάρχει διαθέσιμος. Πάντως η ιταλική ομάδα ενισχύθηκε (με Κλουφ και Εγενγκά) για να σωθεί, δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα για ν' αφήσει εύκολα έναν παίκτη της.

Ιδίως ένα βασικό στέλεχος με 17.6 πόντους και 8.4 ριμπάουντ ανά συμμετοχή σε 12 αγώνες.

Χαρακτηριστικά...

Ο Γουάιτ, παίκτης με θητεία σε τρεις ομάδες του ΝΒΑ (Θάντερ, Μπόμπκατς, Σέλτικς), είναι περισσότερο 5άρι και λιγότερο 4άρι με αξιόπιστο σουτ από μέσι απόσταση. Σουτάρει καλά από τις βολές και πηγαίνει στο επιθετικό ριμπάουντ. Την προηγούμενη φορά που δοκίμασε στο υψηλό επίπεδο (Μπασκόνια) δεν έπιασε, τον ευνοεί στην Ιταλία το γεγονός πως παίζεται πιο ελεύθερο μπάσκετ.

Στ.Κ

News 24/7

24MEDIA NETWORK