Πως ο Άλισον... έκλεψε την θέση από τον Προτό

Ο Ολυμπιακός δεν είχε εκπρόσωπο στην ιδανική ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής του Champions League σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UEFA,παρότι η τελευταία έβαλε σχεδόν άριστα στον Προτό. Διαβάστε γιατί πάνω στο νήμα επιλέχθηκε ο Βραζιλιάνος κίπερ της Ρόμα και έτσι ο Βέλγος δεν έκανε το...νταμπλ.

Πως ο Άλισον... έκλεψε την θέση από τον Προτό

Στην ισοβαθμία έχασε την ... θέση του στην καλύτερη ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής για το Champions League o Σίλβιο Προτό. Για αυτό και οι”ερυθρόλευκοι” δεν είχαν εκπρόσωπο, παρότι τα ισπανικά ΜΜΕ... υποκλίθηκαν στον Βέλγο κίπερ.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά: η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της παρουσιάζει την ιδανική ενδεκάδα της εβδομάδας αυτής για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και Νο 1 έχει τον Άλισον της Ρόμα. Με την επισήμανση όμως, οτι ισοβάθμησε με τον Προτό αλλά λόγω... κριτηρίων επιλέχθηκε ο Βραζιλιάνος!

Ποιο ήταν αυτό; Όχι φυσικά πως η ομάδα του κέρδισε (3-0 την Τσέλσι) αλλά το οτι ο Άλισον συνολικά έχει δεχθεί λιγότερα γκολ (τέσσερα) στην φάση των ομίλων του Champions League από τον Προτό.

Έτσι ο Βέλγος κίπερ δεν κατάφερε να κάνει το... νταμπλ αφού τουλάχιστον βρέθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της εβδομάδας σύμφωνα με το ESPN.

Πως ο Άλισον... έκλεψε την θέση από τον Προτό

Ι.Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK