Πως ο Πανιώνιος "διαψεύδει" τον Ολυμπιακό για Ανσαριφάρντ

O Kαρίμ Ανσαριφάρντ ενδιαφέρει ή όχι τον Ολυμπιακό; Από τον Πανιώνιο πάντως απαντούν καταφατικά και με μεγάλη σιγουριά στο προηγούμενο ερώτημα. Διαβάστε αναλυτικά.

Πως ο Πανιώνιος "διαψεύδει" τον Ολυμπιακό για Ανσαριφάρντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός, μέσω κύκλων της ΠΑΕ, διέψευσε το μεσημέρι ότι έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Από τον Πανιώνιο πάντως τονιζόταν ακόμα και αργά το απόγευμα της Δευτέρας ότι δύο ομάδες που έχουν ενδιαφέρθει έμπρακτα και με πρόταση για τον Ιρανό φορ του Ιστορικού είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ!

Προφανώς κάποιος από τους δύο δεν λέει όλη την αλήθεια και κρύβει κάποιο πολύ σημαντικό στοιχείο, είναι κάτι που έτσι και αλλιώς θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Κάτι που επίσης πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι από τον Πανιώνιο βρίσκονται και αυτοί στο έλεος της απόφασης του παίκτη ο οποίος όμως καθυστερεί χαρακτηριστικά αφού δείχνει να μην έχει προτίμηση.

Ο Ανσαριφάρντ-και ο ατζέντης κυρίως- δεν βιάζονται σε καμία περίπτωση αφού ξέρουν ότι το συμβόλαιό τους τελειώνει το καλοκαίρι και ότι οι προτάσεις σε μερικούς μήνες θα είναι σαφώς περισσότερες σε σχέση με τώρα.

Ολα τα ενδεχόμενα πάντως είναι πάνω στο τραπέζι αλλά τόσο το καρπούζι όσο και το μαχαίρι βρίσκονται στα χέρια του παίκτη. Αυτός θα αποφασίσει για το μέλλον, οι υπόλοιποι απλώς θα κάνουν υπομονή.

Ν. Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK