Ραδιοφωνικός τσακωμός λόγω Ολυμπιακού

Κι όμως συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες... Η νίκη του Ολυμπιακού ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει μια πρωτόγνωρη ραδιοφωνική κόντρα στον ίδιο σταθμό και μάλιστα μεταξύ δύο πολύ "δυνατών" ονομάτων...

Ραδιοφωνικός τσακωμός λόγω Ολυμπιακού

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Γεωργίου κοντραρίστηκαν στα ερτζιανά, χωρίς ωστόσο να συναντηθούν στην ίδια εκπομπή.

Όλα άρχισαν όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου στην πρωινή του εκπομπή στο Real FM αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο, και είπε τη λέξη "παπαρίτσες" για κάποια από τα σχόλια που έκανε ο Γεωργίου τις προηγούμενες μέρες.

Την ίδια μέρα, στον ίδιο σταθμό, αλλά λίγες ώρες αργότερα, ο Γιώργος Γεωργίου προσπάθησε να "χαμηλώσει" το θέμα σε σχέση με τα όσα έλεγε πριν από το ματς, ενώ είπε πως αυτά τα σχόλια έγιναν από το Χατζηνικολάου με διάθεση χαβαλέ και χωρίς να περικλείουν δόση αληθινού πικαρίσματος. Την ίδια ώρα επικαλέστηκε συζήτηση που είχε με τον αδερφό του Χατζηνικολάου (Στέργιο)...

Και μετά από όλα αυτά, ακολούθησε το πρωτοφανές! Βγήκε στον αέρα ο Στέργιος Χατζηνικολάου, διευθύνων σύμβουλος του σταθμού, και είπε πως ουδέποτε έγινε τέτοια συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών!

Οι... διαξιφισμοί δεν έμειναν εκεί και συνεχίστηκαν και το επόμενο πρωί! Ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του δήλωσε: "Είναι δυνατόν να κάνει τέτοια νίκη ο Ολυμπιακός και να βγαίνει ο Γεωργίου έτσι; Ελπίζω να πανηγυρίζει σήμερα..."

Με λίγα λόγια, μπάχαλο...

Γ.Ντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK