Ραντεβού Αγγελόπουλων-Σφαιρόπουλου και Σφαιρόπουλου-παικτών

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν σκέφονται να ξηλώσουν τα πάντα στον Ολυμπιακό ενώ η ομάδα τους είναι δεύτερη στην Ευρωλίγκα ούτε η ψυχραιμία στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο έχει χαθεί. Αντιθέτως υπάρχει μία... νορμάλ αντιμετώπιση της κατάστασης. Κατατοπιστικό ρεπορτάζ.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΛΕΙ ΟΦ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES  (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΛΕΙ ΟΦ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, η ψυχραιμία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν έχει χαθεί μετά τις διαδοχικές συντριβές από την Μπασκόνια και την Χίμκι.

Οχι ότι στους "ερυθρόλευκους" δεν ψάχνονται να βρουν τι φταίει και πως θα διορθωθούν οι ανορθογραφίες αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να πιστέψει κανείς ότι οι Αγγελόπουλοι ετοιμάζουν...κοσμογονία με την ομάδα δεύτερη στην Ευρωλίγκα υπάρχει διαφορά.

Τα δεδομένα είναι τα εξής:

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός συναντήθηκαν με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο την Πέμπτη για να ανταλλάξουν απόψεις και να αναζητήσουν τα αίτια της αγωνιστικής πτώσης του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς.

Εν συνεχεία, ο Σφαιρόπουλος τα είπαν κατ' ιδίαν σε ξεχωριστές συναντήσεις με τους παίκτες (έναν προς έναν). Ρώτησε τι φταίει, ρώτησε, τον καθένα ξεχωριστά, αν έχει κάποιο παράπονο και τι πρέπει να αλλάξει.

Θέμα αλλαγής ξένων, προς το παρόν, δεν τίθεται χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει προβληματισμός. Και εννοείται ότι ο προπονητής ουδέποτε παραιτήθηκε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK