Ρίχνει... καρέκλες στη Βαρκελώνη

Έντονη βροχόπτωση αυτή την ώρα στο γήπεδο της "Μπάρτσα"! Σοβαρό πλέον το ενδεχόμενο την ώρα που θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να ρίχνει... καρέκλες (pic+video)!

Ρίχνει... καρέκλες στη Βαρκελώνη

Περίπου δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού ρίχνει καρέκλες στο "Καμπ Νόου", όπως μπορείτε να δείτε και από τη σχετική φωτογραφία. Όπως και τις προηγούμενες ημέρες, έτσι και σήμερα, η βροχόπτωση είναι έντονη και με ελάχιστες... διακοπές. Σταμάτησε για λίγο γύρω στις 8 το βράδυ (ώρα Ελλάδας), αλλά ξανάρχισε περίπου 15 λεπτά αργότερα.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Βέβαια, ακόμη κι αν το παιχνίδι διεξαχθεί υπό βροχή, πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο δεν θα υπάρξει, μιας και μιλάμε για ένα από τα κορυφαία τερέν του ποδοσφαιρικού... πλανήτη.

Υπάρχει, ωστόσο, ενδεχόμενο, αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση, να επηρεαστεί η εικόνα των παικτών. Το αν η βροχή και το γλιστερό τερέν θα εξελιχθεί σε σύμμαχο του Ολυμπιακού ή σε εχθρό θα το γνωρίζουμε εντός των προσεχών ωρών...

News 24/7

24MEDIA NETWORK