Στη... φυλακή φορ που ήθελε ο Ολυμπιακός

Αργεντινός επιθετικός που στις αρχές του καλοκαιριού 2015 βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό –ήταν στην πρώτη 3άδα της "ερυθρόλευκης" μεταγραφικής λίστας– και πλέον κάνει καριέρα στην Πριμέρα, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών λόγω... αλκοτέστ!

Στη... φυλακή φορ που ήθελε ο Ολυμπιακός

Η σεζόν 2014–15 τελειώνει με τον Ολυμπιακό νταμπλούχο αλλά τον Βίτορ Περέιρα να είναι ... φευγάτος από τον πάγκο του. Οι "ερυθρόλευκοι" από τον Μάιο έχουν αποφασίσει να βγουν στην αναζήτηση αντικαταστάτη του Κώστα Μήτρογλου, που θα επέστρεφε (από τον δανεισμό του) στην Φούλαμ.

Στην αρχική μεταγραφική λίστα των "ερυθρόλευκων" με τους φόρ, η οποία βέβαια μετά από ένα μήνα άλλαξε όταν και υπήρξε η συμφωνία με τον κόουτς Μάρκο Σίλβα, υπήρχε και ο Σέρχιο Αραούχο. Αργεντινός επιθετικός (παίζει στην κορυφή αλλά και αριστερά), δανεικός από την Μπόκα Τζούνιορς στην Λας Πάλμας (την οποία με 25 γκολ σε 43 ματς ανέβασε εκείνη την σεζόν από την Σεγκούντα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν), που απασχολούσε σοβαρά τότε τον Ολυμπιακό αλλά και τις Παλέρμο, Γαλατασαράι και Σεβίλλη.

Τον Αραούχο είχε προτείνει στον Ολυμπιακό ο Χουάνθο Λορένθο και τον γνώριζε από την εποχή που η Μπαρτσελόνα Β΄(το 2012) έδωσε 800.000 για να τον πάρουν δανεικό για 2 χρόνια από την Μπόκα Τζούνιορς, με 16 εκατ. Ευρώ οψιόν αγοράς του. Εκεί δεν στέριωσε, επέστρεψε στην Αργεντινή, ο Κάρλος Μπιάνκι δεν τον ήθελε στην Μπόκα και έτσι πήγε δανεικός πρώτα στην Τίγκρε και μετά ξανά στην Ισπανία για την Λας Πάλμας, η ομάδα που εκτόξευσε την καριέρα του.

Στη... φυλακή φορ που ήθελε ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό ο Αραούχο είχε προταθεί απο το ίδιο Γραφείο μαζί με τον Περουβιανό στόπερ Ζαμπράνο και τον Βραζιλιάνο φορ Ζόνατας (πολύ πιο ακριβοί οι δύο τελευταίοι)!! Δεν ήρθε βέβαια ποτέ αν και διαπραγματεύσεις έγιναν αλλά υπήρξε διαφορά στο οικονομικό. Μετά ακολούθησε η... εποχή Σίλβα για να τον αγοράσει τελικά την 1η Ιουλίου του 2015 η Λας Πάλμας με 2,5 εκατ Ευρώ. Σε κάποια στιγμή πάντως είχε ασχοληθεί και ο Μιλοβάνοβιτς για λογαριασμό της ΑΕΚ (για δανεισμό αφού τα ποσά ήταν απαγορευτικά για την αγορά του).

Πως θυμηθήκαμε αυτή την ιστορία; Στο άκουσμα της είδησης πως η άρνηση του επιθετικού της Λας Πάλμας, Σέρχιο Αραούχο να περάσει από αλκοτέστ τον περασμένο Σεπτέμβριο του κόστισε ακριβά, αφού το Δικαστήριο των Κανάριων Νήσων του επέβαλε ποινή φυλάκισης 9 μηνών με αναστολή.

Παράλληλα, ο Αργεντινός άσος δεν θα μπορέσει να οδηγήσει για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού η Αστυνομία του πήρε και το δίπλωμα. Το περιστατικό είχε συμβεί το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου σε κεντρικό δρόμο της Λας Πάλμας, με τον 24χρονο άσο να είναι -προφανώς- υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ε.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK