Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μιγκέλ Βελόσο

Σημερινό (16/04) δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 30χρονου Πορτογάλου μέσου, Μιγκέλ Βελόσο ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μιγκέλ Βελόσο

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τη φέστα της Κυριακής (16/04) στο πλαίσιο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά παρόλα αυτά, ύστερα κι από την αποφυγή του Grexit, οι διοικούντες την ομάδα στρέφουν την προσοχή τους και στα μεταγραφικά ζητήματα.

Μία περίπτωση που φαίνεται να απασχολεί τους "ερυθρόλευκους" είναι ο Πορτογάλος μέσος της Ντιναμό Κιέβου, Μιγκέλ Βελόσο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Live Sport", ο 30χρονος διεθνής άσος βρίσκεται στη λίστα του Μάρκο Σίλβα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Το συμβόλαιό του με την ουκρανική ομάδα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι κι ο ίδιος, ύστερα από 4 χρόνια στο Κίεβο, είναι έτοιμος για μία νέα περιπέτεια στην καριέρα του. Πρόκειται έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός χαφ όσο κι ως εσωτερικός μέσος. Οι οικονομικές απολαβές του δεν είναι απαγορευτικές για την ομάδα του Πειραιά σε περίπτωση που αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του.

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

News 24/7

24MEDIA NETWORK