"Στράβωσε" και ξέφυγε στην αλλαγή του ο Ιντέγε

Ο προπονητής της Νιγηρίας... τόλμησε να κάνει αλλαγή τον φορμαρισμένο Μπράουν Ιντέγε στο ματς με την Ζάμπια και ο άσος του Ολυμπιακού αντέδρασε ακραία, κλωτσώντας αντικείμενο στον πάγκο!

"Στράβωσε" και ξέφυγε στην αλλαγή του ο Ιντέγε

Ασυγκράτητος είναι ο 28άχρονος επιθετικός ( που έχει γενέθλια μάλιστα σήμερα 10/10) τη φετινή σεζόν, ο οποίος βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και την Νιγηρία.

Βέβαια στην αναμέτρηση κόντρα στην Ζάμπια το πάθος τον οδήγησε στο να... ξεσπάσει κατά της απόφασης προπονητή του! Στο 73ο λεπτό ο Ιντέγε πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου κάτι που δεν το πήρε και πολύ ψύχραιμα.

Αρχικά έκανε την κλασική κίνηση με το κεφάλι, ενώ μόλις έφτασε στον πάγκο, όπως αναφέρει ιστοσελίδα από την πατρίδα του, κλώτσησε ένα μπουκάλι με δύναμη! Ο άσος των ερυθρολεύκων επέστρεψε πρόσφατα στην εθνική του μετά από απουσία σχεδόν δυο ετών.

Φυσικά ο Ιντέγε δεν είναι ο μοναδικός... στραβωμένος αυτή την εβδομάδα. Και ο Γκρατσιάνο Πελέ της Ιταλίας δεν έδωσε το χέρι του στον προπονητή της Ιταλίας, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK