Τα αφήνει όλα πίσω ο Πάρντο, τι έγραψε για ΠΑΟΚ!

Η... σκόνη από το ποστάρισμα-παράπονο του Φελίπε Πάρντο έχει... κάτσει και πλέον ο Κολομβιανός τα αφήνει όλα πίσω, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! Δείτε τι ανέβασε στο Instagram μέσα από το αυτοκίνητο του (VIDEO)!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
pardo EUROKINISSI

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Φελίπε Πάρντο ανέβασε ένα... περίεργο ποστ στο λογαριασμό του στο Instagram, με το σχολιασμό του αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα από ξένη εφημερίδα και την ατάκα:

"Ο Θεός βλέπει την προσπάθεια του καθενός και τη σκληρή δουλειά που κάνει μέρα με τη μέρα. Αυτοί που δεν το βλέπουν είναι άλλοι, αλλά με υπομονή ξέρω ότι θα ανταμειφθώ. Πάμε!".

Ο καθένας μπορεί να δώσει τη δική του ερμηνεία για τα λεγόμενα του Κολομβιανού, που... προφανώς περίμενε να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα κόντρα στους Καταλανούς.

Όπως όλα δείχνουν, ο Πάρντο τα έχει αφήσει όλα πίσω και με νέο... χτύπημα στα social media ζητάει συγκέντρωση ενόψει του κρίσιμου αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, μέσα από το... αυτοκίνητο του!

Τα αφήνει όλα πίσω ο Πάρντο, τι έγραψε για ΠΑΟΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK