Τα είπαν Χάσι-Λεμονής!

Πρώην (Τάκης Λεμονής) και νυν (Μπέσνικ Χάσι) προπονητές του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να τα πουν πρόσωπο με πρόσωπο στο περιθώριο της κηδείας του Θανάση Μπέμπη.

Τα είπαν Χάσι-Λεμονής!

Μπορεί το κλίμα να ήταν πένθιμο και βαρύ, αλλά η ζωή στον κόκκινο πλανήτη συνεχίζεται. Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Ζωγράφου για το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Θανάση Μπέμπη.

Μεταξύ τους, ήταν ο πρώην και ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών και ποδοσφαιριστής της ομάδας, όχι μόνο έδωσε το παρών, αλλά είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να τα πει από κοντά με τον διάδοχό του Μπέσνικ Χάσι.

Χωρίς το παραμικρό κόμπλεξ, παρότι αποτελεί κοινό μυστικό ότι ήθελε να συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού και για τη φετινή σεζόν, ο πρώην τεχνικός της ομάδας τα είπε εγκάρδια με τον Μπέσνικ Χάσι, παρουσία του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος έκανε και τις πρώτες συστάσεις, μαζί με τον Φρανσουά Μοντέστο.

Οι δύο συνάδελφοι που έχουν πλέον κοινή αναφορά τον Ολυμπιακό είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν και ορισμένες κουβέντες για την ομάδα.

Ο Τάκης Λεμονής έδωσε συγχαρητήρια στον Χάσι για την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας στο Βελιγράδι κι εκείνος ανταπέδωσε λέγοντας πως από τους παίκτες του έχει ακούσει μόνο καλά λόγια για τον προκάτοχό του στην τεχνική ηγεσία.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η πόρτα του Ολυμπιακού για τον Τάκη Λεμονή παραμένει ανοικτή και δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρξει εκ νέου συνεργασία από κάποιο άλλο πόστο, καθώς ο 57χρονος κόουτς θεωρείται και όχι άδικα ως man of the club για την "ερυθρόλευκη" οικογένεια και κάθε φορά που τον χρειάζεται ο σύλλογος τον υπηρετεί ως πιστός στρατιώτης.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK