Τα ερυθρόλευκα παπούτσια του Μπόμπι Μπράουν δεν τα είδες...

Τυχαία ή μη, τα είχε ή τ' αγόρασε, ο Μπόμπι Μπράουν επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι που το κόκκινο και το άσπρο χρώμα κυριαρχούσαν πάνω στον μαύρο καμβά!

02/03/2018 Panathinaikos Vs Olympiacos for Turkish Airlines Euroleague season 2017-18, in OAKA Stadium in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Μπράουν Ολυμπιακός ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Οι εκδοχές για τα... ολυμπιακά παπούτσια του Μπόμπι Μπράουν, αυτά που φόρεσε πριν φύγει από το ΟΑΚΑ, είναι δύο: είτε τα είχε στη γκαρνταρόμπα του πριν καν έρθει στον Πειραιά, καθώς του άρεσε το σχέδιο ενώ και οι Ρόκετς τα ίδια χρώματα έχουν, είτε τα προμηθεύτηκε αφότου συμφώνησε να παίξει στην Ελλάδα για να είναι ταιριαστός.

Όποια εξ αυτών κι αν ισχύει, το ζευγάρι αυτό στο ΟΑΚΑ έβγαζε μάτι από μακριά.

Παράγωγο γνωστής φίρμας που προμηθεύει αθλητές skateboard ή φανς που έχουν υιοθετήσει ένα τέτοιου είδους στιλ ντυσίματος, το εν λόγω παπούτσι ήταν αυτό που επέλεξε να φορέσει ο Μπράουν στην πρώτη, επίσημη, εμφάνισή του μετά την ένταξή του στον Ολυμπιακό.

Σ' ένα κλασικό (αλλά μονότονο) total black look (καπέλο, κολεγιακό, φόρμα) έκαναν αναμφίβολα τη διαφορά όταν βγήκε από τ' αποδυτήρια για συνεντεύξεις και αναχώρηση προσδίδοντας μια ξεχωριστή πινελιά, έναν τόνο απαγκίστρωσης από τα καθιερωμένα ασπρόμαυρα που φορούν οι περισσότεροι και φυσικά έντονο χρώμα.

Τα ερυθρόλευκα παπούτσια του Μπόμπι Μπράουν δεν τα είδες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK