Τελικά ο Αϊμάρ "επέλεξε" μεταξύ των "αιωνίων"

Ο Πάμπλο Αϊμάρ ήταν ο παίκτης που... ένωσε τους δύο "αιώνιους". Όσο κοντά, όμως τον παρουσίαζαν τα ελληνικά πρωτοσέλιδα τόσο... μακριά αποδεικνυόταν πως βρισκόταν κάθε καλοκαίρι. Τελικά, ο Αργεντινός "μάγος", φόρεσε τη φανέλα ενάς εκ των δύο αν και λίγο αργά και σε αγώνα 5Χ5. (PHOTO)

Τελικά ο Αϊμάρ "επέλεξε" μεταξύ των "αιωνίων"
ΑΡ

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο Ζε Ρομπέρτο, ο Κιμ Κάλστρομ ή Σέλστρεμ και ο Ροναλντίνιο με τον Πάμπλο Αϊμάρ;

Όλοι τους έχουν έχουν "παίξει" επί σειρά καλοκαιριών στα ρεπορτάζ των "αιωνίων" αλλά δεν... ήρθαν ποτέ.

Τελικά ο Αϊμάρ "επέλεξε" μεταξύ των "αιωνίων"

Πάντως, όσον αφορά την περίπτωση του Αργεντινού "μάγου" θα εξακολουθήσει να παραμένει ένα άπιαστο όνειρο μιας και αποσύρθηκε απ' την ενεργό δράση τον Ιούλιο του 2015.

Παρόλα αυτά, ο πρώην μέσος των Ρίβερ Πλέιτ, Βαλένθια, Σαραγόσα, Μπενφίκα και Τζοχόρ εξακολουθεί να... χαϊδεύει την στρογγυλή θεά σε ερασιτεχνικό επίπεδο παρέα με φίλους.

Τελικά ο Αϊμάρ "επέλεξε" μεταξύ των "αιωνίων"

Μάλιστα, σε έναν πρόσφατο αγώνα, όπου έπαιξε μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του, Φακούντο Αφρατσίνο εμφανίστηκε με φανέλα του Ολυμπιακού. Σίγουρα θα αναρωτιέστε που μπορεί να την βρήκε.

Μια εκδοχή λέει πως του την έχει δώσει ο πρώην "ερυθρόλευκος" Χαβιέρ Σαβιόλα, με τον οποίο πέραν από συμπαίκτες είναι και αδελφικοί φίλοι.

Επίσης θα μπορούσε να την έχει παραλάβει και από τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, με τον οποίο είναι εξίσου καλοί φίλοι ή απ' τον Παραγουανό Όσκαρ Καρντόζο που έπαιξε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2016 και ήταν μαζί συμπαίκτες στην Μπενφίκα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK