Θεοδωρίδης για διαιτησία και... Μακεδονικό

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε πως η διαιτησία του Ολυμπιακού με την Ξάνθη ήταν για πρώτη φορά φέτος άψογη, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στην... Θεσσαλονίκη λόγω του Μακεδονικού!

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
theodoridis EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, φιλοξενήθηκε στην NOVA και μίλησε για τη νίκη των ερυθρολεύκων επί της Ξάνθης με 3-0, που έφερε τους "κόκκινους" στην κορυφή της βαθμολογίας.

Φυσικά δεν στάθηκε μόνον εκεί, αλλά σχολίασε πως η διαιτησία στο παιχνίδι ήταν η καλύτερη φετινή, ενώ τόνισε πως συγκινήθηκε από το συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία, υποστηρίζοντας πως ήταν, είναι και παραμένει ελληνική!

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είδαμε πως μπήκε η Ξάνθη στο ματς. Δυνατά, χτύπησαν το παιχνίδι και έτσι πρέπει να κάνουν σε όλα τα παιχνίδια. Μπράβο της. Πρώτη φορά ήταν άψογη η διαιτησία, είδε το πέναλτι και το σφύριξε αμέσως.

Ήταν άμεμπτος στα πάντα μαζί με τους επόπτες και μακάρι να γίνονται τέτοιες διαιτησίες. Αυτό θέλουμε το 50-50, είδαμε τι ωραίο θέαμα παρουσίασε ο Ολυμπιακός, ο κόσμος πληρώνει και φέρνει παικταράδες", είπε μεταξύ άλλων για το ματς.

Για το συλλαλητήριο, δήλωσε: "Αφιερώνω τη σημερινή νίκη σε αυτό που είδα στη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη ήταν, είναι και θα είναι ελληνική. Τρελάθηκα με αυτό που είδα, μαζεύτηκαν όλων των αποχρώσεων, δεν υπάρχουν ομάδες εκεί, υπάρχει μόνο Ελλάς. Συγκινήθηκα αφάνταστα, είμαστε ενωμένοι, να γίνουν τέτοιες συγκεντρώσεις και στο Σύνταγμα και στον Πειραιά και παντού.

Για να φανείς πως στις εθνικές μας θέσεις είμαστε όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ένα. Θα σταθούμε βράχοι. Να κάνουν το καθήκον τους αυτοί που μας διοικούν. Υπηρέτησαν τρία χρόνια στο Ναυτικό, έζησα στην κατοχή και οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική".

News 24/7

24MEDIA NETWORK