Θυσία του Αβραάμ

Επειδή τα συλλογικά πάθη, μίση και συμφέροντα δεν καταλαγιάζουν ούτε σε στιγμές εθνικής ποδοσφαιρικής έπαρσης, ο Ολυμπιακός έσπευσε να κάνει χειρότερη την κακιά στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Με ανακοίνωση που επέχει θέση ιατρικής γνωμάτευσης κατηγόρησε ούτε λίγο ούτε πολύ για... κομπογιαννιτισμό τον γιατρό της Εθνικής ομάδας, ο οποίος με τη σειρά του αισθάνθηκε την υποχρέωση να υπερασπιστεί την επιστημονική του επάρκεια με μια άνευ επιστημονικής τεκμηρίωσης δήλωση. Δεν τον κατηγορεί κανείς - δεν ήρξατο αυτός χειρών αδίκων.

Οι του Ολυμπιακού μετέτρεψαν σε οργή την ενόχληση (ή ακόμη και το -ανθρώπινο- σοκ) για τον τραυματισμό του διεθνούς στόπερ, αλλά τη διατυμπάνισαν με τέτοιο τρόπο που δεν πείθουν κανέναν για τις πραγματικές τους προθέσεις. Ίσως θα βοηθούσε μια υποσημείωση του τύπου "sorry για το ύφος της ανακοίνωσης, αλλά το μέτωπο κατά της ΕΠΟ του Πιλάβιου πρέπει να μείνει ανοιχτό πάση θυσία - του Αβραάμ εν προκειμένω".

Μ.Γ.

comments powered by Disqus
loading...

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα