Τι λέει ο Καραπαπάς για την απομάκρυνση του Σίλβα

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε μέσω facebook για την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα από τους "ερυθρόλευκους", αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες της απόφασης του Πορτογάλου τεχνικού.

Τι λέει ο Καραπαπάς για την απομάκρυνση του Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσαν οι "ερυθρόλευκοι", επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Λίγα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Πειραιά γνωστοποίησε πως διάδοχος του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Όπως είναι λογικό, οι ραγδαίες εξελίξεις στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο προκάλεσαν την αντίδραση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά. Ο κ. Καραπαπάς με ανάρτησή του στο facebook αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες της απόφασης του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ ευχήθηκε καλή αρχή στο νέο προπονητή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ:

"Όταν μια ομάδα ακούει από τον προπονητή της την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ότι δεν αισθάνεται καλά και θέλει να φύγει, χωρίς μάλιστα να υπάρχει σοβαρός λόγος, αλλά προσωπικοί του λόγοι (αυτό είπε), τότε η ομάδα έχει μια και ΜΟΝΟ επιλογή. Δεν μπορεί να παίξει σε ένα μήνα τους προκριματικούς με αβεβαιότητα! Βρίσκει προπονητή με το μαχαίρι στα δόντια που θα παλέψει 100% και το μυαλό του θα είναι μόνο εδώ! Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Βίκτορ Σάντσεθ που ποτέ δεν έφυγε από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!", ήταν το σχόλιό του.

Δείτε το ποστ:

Ενώ λίγο αργότερα επανήλθε με νέο ποστ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παρασκήνιο Contra.gr: Γιατί έφυγε ο Σίλβα, γιατί ήρθε ο Βίκτορ
Παραιτήθηκε ο Σίλβα!
Το προφίλ του Βίκτορ Σάντσεθ
Poll: Συμφωνείτε με την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό;

News 24/7

24MEDIA NETWORK