Το αστραφτερό χαμόγελο του Ιντέγε στον Παλομπαρίνι

Τρισευτυχισμένος για το νικητήριο γκολ που πέτυχε στο Ζάγκρεμπ, ο Ιντέγε Μπράουν δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του στις δηλώσεις μετά το ματς, προσφέροντας το καλύτερο χαμόγελό του στον Αντρέα Παλομπαρίνι. Δείτε το VIDEO.

Το αστραφτερό χαμόγελο του Ιντέγε στον Παλομπαρίνι

O Μπράουν Ιντέγε ήταν ο σκόρερ του νικητήριου γκολ του Ολυμπιακού στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ.

Μετά από το τέλος του αγώνα, ο Νιγηριανός άσος των "ερυθρολεύκων" δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, προσφέροντας το καλύτερο χαμόγελό του στον Αντρέα Παλομπαρίνι, την ώρα των δηλώσεων στον OTE TV. Δείτε το VIDEO:

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, έχασα το εύκολο και πέτυχα το δύσκολο. Αλήθεια είναι ότι όταν είδα τον Πάρντο να τρέχει και να πασάρει έτρεξα κι εγώ, αλλά το έχασα.

Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού είναι δύσκολος ο όμιλος και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο.

Αφιερώνω το γκολ στο Θεό που μ' έχει εδώ και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Είναι περίπλοκη η ιστορία της ζωής μου και αν μιλάμε, δεν θα φύγουμε μέχρι αύριο. Συγχαρητήρια στην ομάδα και... στον εαυτό μου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιντέγε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η γκολάρα του Ιντέγε

Η επική περιγραφή στο γκολ του Ιντέγε από τον Sport 24 Radio 103,3

News 24/7

24MEDIA NETWORK