Το δεύτερο επάγγελμα του Βαλβέρδε

Ο "Τσινγκούρι" δεν αποχωρίζεται ποτέ τη φωτογραφική του μηχανή και άδραξε την ευκαιρία ακόμα και στο "Καραϊσκάκης" να τραβήξει μερικά πλάνα για το αρχείο του.

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΛΒΕΡΔΕ
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΛΒΕΡΔΕ ICON

Όσοι είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε από κοντά τον Βαλβέρδε, δεν είχαμε να λέμε μόνο για τις προπονητικές του ικανότητες ή για το πόσο τζέντλεμαν ήταν. Είχαμε διακρίνει και το φωτογραφικό του ταλέντο!

Ο “Τσινγκούρι” όπου σταθεί κι όπου βρεθεί κυκλοφορεί με μία φωτογραφική μηχανή. Μάλιστα, στη χώρα μας είχε κάνει και μία έκθεση με φωτογραφίες όπου είχε ως “μοντέλα” ακόμα και παίκτες του Ολυμπιακού.

Είναι μία συνήθεια που έγινε λατρεία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα στην επιστροφή του στην Αθήνα, να πήρε μερικά πλάνα από την επιστροφή του στο Καραϊσκάκη, ακόμα-ακόμα και από το ξενοδοχείο που μένει η αποστολή των “μπλαουγκράνα”.

Προφανώς στο αρχείο του θα έχει μία ξεχωριστή θέση το φωτογραφικό υλικό από την παρουσία του με την Μπαρτσελόνα σε μία χώρα που αγάπησε και τον αγάπησαν.

Aπόψε (31/10, 21.45) στο Καραϊσκάκη αναμένεται να είναι το τιμώμενο πρόσωπο. Σίγουρα δεν θα βγάλει ο ίδιος τον φωτογραφικό φακό για να αρχίσει να τραβάει πλάνα. Όλο και κάποιος άνθρωπος της Μπάρτσα θα κάνει αυτή τη δουλειά για χατίρι του.

Όμως, αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι ο Βαλβέρδε περίμενε πώς και πώς τη σημερινή βραδιά. Ανυπομονούσε να βρεθεί ξανά στο Καραϊσκάκη, έστω και ως αντίπαλος, για να ρουφήξει από την αρχή εώς το τέλος όλα όσα θα γίνουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ματς.

Και στο τέλος της βραδιάς, θα ξαναπάρει τη φωτογραφική μηχανή στα χέρια του για να απαθανατίσει τις τελευταίες του στιγμές σε ένα γήπεδο που λατρεύτηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK