Το ιατρικό λάθος που "έκαψε" τον Πρίντεζη

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Φως των Σπορ" φέρνει στην επιφάνεια τα συνεχόμενα ιατρικά λάθη που έγιναν στην περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη, με αποτέλεσμα ο έμπειρος φόργουορντ να μην αγωνιστεί στον "τελικό" με την Ζαλγκίρις.

Το ιατρικό λάθος που "έκαψε" τον Πρίντεζη
printezis EUROKINISSI

Τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός θυμίζει περισσότερο... νοσοκομείο και λιγότερο ομάδα. Είναι κάτι που φάνηκε και πέρσι, όμως φέτος το κακό παράγινε. Αν λάβουμε υπόψιν μία συγκεκριμένη περίπτωση πρωτοκλασάτου παίκτη και πως αντιμετωπίστηκε, τότε είναι πιθανό να βγάλουμε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.

Σύμφωνα με το "Φως των Σπορ", λοιπόν, ο Γιώργος Πρίντεζης κάποια στιγμή εμφάνισε πρόβλημα με τους κάλους. Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού του έδωσε αρχικά φάρμακο για την μυρμηγκιά, κι έτσι ο παίκτης αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, φορώντας ειδική ταινία στα δάχτυλα.

Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν πληγές που έκαναν ακόμα χειρότερη την κατάσταση. Για κάποιο διάστημα ο παίκτης είδε βελτίωση, όμως αποφασίστηκε να κάνει τελικά χειρουργείο, πριν το ματς με την Μάλαγα στην Ισπανία.

Κι ενώ όλα έμοιαζαν να αποτελούν παρελθόν, τέσσερις μέρες μετά την επέμβαση, οι γιατροί άναψαν το πράσινο φως, έτσι ώστε να αρχίσει τρέξιμο. Τα ράμματα έσπασαν και η πληγή μολύνθηκε!

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Πρίντεζης ήταν σε κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση, ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί σε 12 ενέσεις, για να μπορέσει να παίξει με την Ζαλγκίρις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK