Το μεγάλο παράπονο του Βούζα...

Γιατί αποχώρησε πικραμένος την ημέρα των γενεθλίων του ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού για να επιστρέψει στα γνωστά λημέρια της Κ20. Τι εκμυστηρεύθηκε στο περιβάλλον του για τις 17 ημέρες που κάθισε στον πάγκο της πρώτης ομάδας και τι ήθελε να κάνει, αλλά τον πρόλαβαν οι εξελίξεις...

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο διάστημα που είχε την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Βούζας κατανόησε ότι το να είσαι προπονητής της μεγάλης αυτής ομάδας αποτελεί πολύ δύσκολο εγχείρημα από πολλές απόψεις, ακόμη και για έναν στρατιώτη του Ολυμπιακού, όπως εκείνος.

Ο 51χρονος κόουτς (σ.σ. είχε τα γενέθλιά του την Πέμπτη 23/3) δεν μπορούσε με τίποτα να χωνέψει την άδικη και υπέρμετρα σκληρή, κατά τον ίδιο, κριτική μερίδας του Τύπου για τις επιλογές του κυρίως στα παιχνίδια με την Μπεσίκτας και τον Παναθηναϊκό. Θεωρεί δε ότι τα περιθώρια επεμβάσεών του σ' αυτά, ήταν εξαιρετικά περιορισμένα, κυρίως λόγω χρόνου, αφού δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία ολοκληρωμένη προπόνηση με την ομάδα.

Πράγματι αν δει κανείς το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού τις προηγούμενες ημέρες, θα διαπιστώσει ότι οι υποχρεώσεις ήταν συνεχείς. Μ' ένα παράπονο έφυγε από την αντρική ομάδα για να επιστρέψει στην Κ-20 ο Βούζας, έστω κι αν ήταν εξαρχής θετικός σε μια τέτοια προοπτική μετά τη (νέα) αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ότι λόγω της κριτικής που του ασκήθηκε, αλλά και των αρνητικών αποτελεσμάτων δεν απέκτησε ποτέ την ευκαιρία να συνεχίσει και να "μαζέψει" την ομάδα κατά το διάστημα της διακοπής, ώστε να παρουσιάσει μια ομάδα πιο κοντά στα "θέλω" του με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Πιστεύει, και το εκμυστηρεύεται στο περιβάλλον του, ότι θα μπορούσε να οδηγήσει τους "ερυθρόλευκους" σε απάνεμα λιμάνια μέχρι το τέλος της σεζόν. Το αν θα ήταν σε θέση να τα καταφέρει, δεν θα το μάθουμε ποτέ. Ο ίδιος, πάντως, αναφέρει ότι από τη στιγμή που η διοίκηση τον κάλεσε να βοηθήσει, δεν θα μπορούσε ποτέ να πει όχι και αισθάνεται πολύ καλά με τη συνείδηση του για την επιλογή του. Όπως, επίσης, νιώθει πολύ καλά που θα συνεχίσει στα γνώριμα λημέρια της Κ20 που αποτελεί δικό του δημιούργημα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK